Хороскоп за днес – 2 януари :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
242
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова зе днес, сряда – 2 януари 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Успешен и късметлийски ден, особено за родените в първата декада. Участвайте в съвместни инициативи, постарайте се да покажете дарби и таланти. Този ден ще ви донесе неочаквана придобивка и покровителство. Някой ще получи закъснели подаръци чакани за Новата година. Оглеждайте се, в живота ви може да се появи благодетел и спонсор. Очакват ви три силни, пробивни и успешни дни, в които някой и с нов пост и нова работа ще се уреди. Неприятностите ще се забравят бързо. Утре дайте пълен напред.

Телец 21 Апр – 21 Май

Родените около 1 май да чакат приятни изненади и придобивки. Ще се случват събития, които ще ви уреждат с имот и ще ви поднасят на готово нещо, за което в миналото сте били готови да дадете всичко от себе си. Желателно е да се срещнете със специалисти в областта, в която ви предстои да направите важен избор. Неблагоприятен ден за провеждане на общи събрания. Днес всеки дърпа чергата към себе си и не е склонен да дели пари и отговорности с когото и да било. Отложете за утре старта на новите инициативи.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ако нещо не търпи отлагане свършете го до обед. Денят започва с приятни моменти и шансове да доминирате в средата си, но към обед ситуацията може да се обърка и вместо очакваните ползи да търпите повече загуби. Не правете никакъв избор. С лека ръка може да дистанцирате тези, които могат да ви подкрепят, да финансират проектите ви и просто да ви обичат. Един от критичните дни, в които скандалите са на път да развалят връзки градени с години. Предприетото с голяма амбиция ще тръгне накриво и ще зацикли.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ограничете контактите, останете в компанията на верните си хора. Не е ден за публични изяви и участия. Родените в третата декада ще имат повече късмет сутринта. Уредете си среща на четири очи с евентуални благодетели и спонсори. Следобед шансовете ви намаляват. Ще се наложи да делите постове и протекции с големите си конкуренти. Бъдете избирателни във връзките. Не си позволявайте да обсъждате намеренията си или да се хвалите с придобивки. Планирайте за следващите два дни важните си инициативи.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Родените след 12 август може да очакват проблеми в любовта, особено ако имат връзка поместоработа. Един от критичните дни за месеца, в който скандалите лесно се провокират и много трудно се стопират. Клюката върши мръсната си работа. Желателно е да се срещнете с адвокати и специалисти в областта, в която сами не може да се справите и ви е нужен консултант. За някои от вас ще е нужен и секундант за предстоящите публични двубои. Денят е зареден с агресия, една дума може да подпали свещени войни.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Станете рано и свършете по най-бързия начин това, което и важно и отговорно за деня. Към обед навлизате в рисков период. Ще се окажете в неприятна позиция, особено ако сте на работа или се налага да замествате колега. На главата ви се стоварват чужди ангажименти, а грешките на колеги, шефове и партньори ще са само за ваша сметка. Тази вечер енергията ви изтича както и парите ви към другите. Дано някой все пак се сети да ви благодари за услугите и жестовете, които правите. Бъдете избирателни във връзките.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Рисковете в този ден са свързани с възможността да влезете в преразход на енергия и средства. Ще загубите и доста време, да се обяснявате с някого и да отбивате нечии атаки. На работното място няма да мине без конфликти, а и у дома скандалите може да избухнат по незначителни поводи. Не планирайте старт на важни и отговорни проекти. Започнатото днес ще се протака, отлага, преправя и коства много повече, отколкото може да си представите. Родените в първата декада трудно ще се разберат с родители и деца.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Денят може да започне с приятни срещи и любовно обяснение за родените след 12 ноември, но с напредването на деня ще влезете в много по неприятни разговори и обяснения, които ще ви качат кръвното. Критичен ден за съвместни инициативи. Не ходете по митинги. Препоръчва се въздържание и пост. Не бъдете разточителни и в обещанията, които давате. Посетете специалисти в областта, в която ви предстоят важни действия и инициативи. Ден за среща с учителите. Някой ще си уреди спонсорски защити и протекции.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Денят може да не започне добре и да ви вкара в преразход на сили, средства и енергия, но до вечерта ситуацията ще се преобърне, ще навлезете в един от най-силните си периоди за месеца и ще се радвате на покровителство и внимание. Планирайте за вечерта среща със спонсор, който ще подкрепи проектите ви в бъдеще. Ориентирайте се към разговори на четири очи, а не към съвместни инициативи. Където се съберат много хора ще възникнат конфликти, а където се концентрират взаимни чувства и любов нещата ще се получат.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Днес е точният съвпад на Слънцето и Сатурн във вашия знак, а този аспект е свързан с родителската благословия, със смяната на отговорностите и родителската опека. Ще се случват събития, които ще изискват младите да поемат отговорностите на старите, а старите да помислят повече за себе си, за да не тежат на децата. Нужно е смирение, но не и примирение. Време е да се уреждат наследствени дела и да се подготвят рокади в семейните отношения. И на работното място предстои смяна на поколенията. Щафетата се предава.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Денят носи любов за родените в третата декада, но с голяма вероятност несподелена. Внимавайте в играта на чувствата, за да не засегнете някого или да не направите нещастни хората, които цените. Очертават се конфликти на интереси и позиции. Измъчват ви ревност и тормозещи чувства, а в такъв момент може да направите необмислен ход. Съветът е да не предприемате нищо важно и отговорно. Денят носи кризи, които трябва да се преодолеят с разбиране и такт, а не с натякване и скандали. Отложеното за утре ще тръгне по вода.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Родените в третата декада са покровителствани в любовта и връзките, а родените в първата декада ще се изправят пред големите си врагове и страхове. Ще се наложи да защитавате престиж и позиции, ще влизате в конфликти с колеги и близки, ще се нуждаете от подкрепа и внимание. Препоръчват се консултации със специалисти в областта, в която имате някакъв проблем и сами не можете да се справите. Вероятно е да влезете в преразход на сили и енергия, докато уточните нещата. Нищо важно да не се започва следобед.