Хороскоп за днес – 10 март :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
111
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 10 март 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Прошка е, родът се събира, негативите на миналото се забравят. Очертават се обрати в отношенията. Срещите ви ще са ползотворни. Проведените разговори може да разширят контактите и работата ви в бъдеще. Не се страхувайте да покажете чувствата си. Бъдете сигурни, че ще ви разберат правилно. Някой ще си поплаче и дано е от радост. Днес диетите са противопоказни, колкото и да изядете няма да напълнеете. Пътувайте, рекламирайте се по всички възможни начини. Организирайте съвместни инициативи.

Телец 21 Апр – 21 Май

Луната навлиза в Телец и среща Уран. Аспектът носи експлозия от страсти и чувства, предизвиква промени и ви включва в нестандартни ситуации, в които един ще плаща, а друг ще се разполага и ползва благините създадени с труд от някого.   Мама е сготвила и ви чака. Забравете обидите, ден за прошка. Вечерта назрява някакво особено напрежение. Може би е по-добре да съберете родата за обед, а вечерта да прекарате в по-тесен кръг. Не водете разговори по имотни въпроси. Ще се пречистите, ако плачете на сън или на яве.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Днес е важно да си верен на принципите си и на дълга към семейството, близките и приятелите. Проявете цялата си творческа активност и се стремете да постигнете целите си дори и в леките и неангажиращи на пръв поглед разговори, които ще водите. Сирни заговезни. Трапезата е богата, от утре започват постите. Даваме си прошка, забравяме обиди и прегрешения. Пътувайте към тези, които знаете, че ви очакват. Един телефонен разговор няма да оправи нещата. В този ден е важно очи да се видят, ръце да се срещнат.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ден на прошката. Масата е отрупана, всички са се постарали и за момент са забравили проблемите. Това е и единственият ден в този месец, в който храната изцяло се превръща в енергия, така че хапнете си наволя, забравете за диетите и ограниченията, които ви развалят настроението. В този ден може да почувстваме, че живеем, че сме обичани и обичаме. Идете там, където нещо неустоимо ви привлича. Добре е да се ръководите от инстинктите, разумът да почака. Уредете си среща с тези, които истински обичате.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Дайте повече от себе си, не си правете тънки сметки. Ще се почувствате неудобно, ако пренебрегнете някого. Родените в първата декада ще изживеят болезнени мигове на липси и ограничения. Доверете се на интуицията, идете там, където ви води сърцето и не мислете за материалните неща. Трудно се контролират емоциите. Не водете проговори за наследства и имоти. В деня на прошката оставяме миналото зад гърба си. Ако сте сънували нещо неприятно, това е знак да обърнете внимание на здравето си.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Един успешен ден. Дори и случайните ви разговори ще носят полезна информация и ще ви свързват с отдавна търсени хора и места. Ден за прошка. Изяснете си отношенията с роднини. Диетите са противопоказни. Колкото и да изядете няма да напълнеете. Родените в първата декада ще изживеят вълнуващи моменти и обрати в отношенията. От този ден за вас започва предстартово броене. Планирайте за края на месеца пътувания и нови бизнес инициативи. Днес може да уточните с роднини финансирането им.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ден за пътувания, за приятелски и роднински сбирки. Дава се прошка. Лесно се усвояват знания и умения. Старите предават ключовете и тънкостите на бизнеса на младите. Бъдете искрени в отношенията, кажете си направо това, което ви тежи и пречи на личните ви и делови връзки. Отстоявайте идеали и позиции, не правете компромис, който ще ви дотежи и в бъдеще няма да го спазвате. Днес честността е най-добрата политика, дори и за политика. Ако се отдаде възможност защитете нечие достойнство и права.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Очертават се проблеми в отношенията. Трудно ще се разберете с роднини по спорните въпроси, дори и в този ден на прошката. Очертават се противопоставяния и конфликти, неприятности около пътувания и нежелани намеси в личната ви програма. Старайте се да огреете навсякъде. Не давайте никому предимство, за да не предизвикате ревност и тормозещи чувства. Една лъжа ще ви донесе само неприятности. Купеното евтино ще ви излезе скъпо. Не давайте непоискани съвети. Вечерта се приберете навреме, ако пътувате.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Уговореното днес утре ще донесе предимства и разширение на бизнеса ви. Съберете се с роднини и приятели, простете си прегрешенията, планирайте съвместни лични и творчески инициативи. В този ден трябва да се води принципна политика, да се спазват уговорките и да се привличат доверени хора. Диетите са противопоказни, няма да напълнеете независимо колко ще изядете. Уговорките направени на масата е добре да се спазват. Семейните отношения навлизат в нова фаза в името на любовта и децата.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Планирайте няколко срещи, Преговаряйте с близки и приятели, подновете роднински отношения в името на общата цел и печалби. Добре е да се включат резервите, да се обмислят новите бизнес начинания и да се включи в действие наследен имот. Получавате бащина благословия и майчина закрила за всичко, което планирате. Може да получите и нужното финансиране. Ден на прошката. С лекота ще се подновят стопирани в миналото връзки. Очертават се благоприятни промени. Печелите от тотото на живота.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ден на непредвидени разходи, на посрещане и изпращане на гости, които не са ви особено близки. С любимите и близки хора ще влезете в конфликт или трудно ще успеете да се видите. Прошка е, простете отсъствията на всички, които имат забързан график и не се вписват във вашия. Денят ще ви донесе пречистване. Може да си поплачете и след това да се почувствете по-добре. Утрешният ден ще започне с неприятна равносметка. Някой ще се реши да замине надалече в търсене на по-добра работа, връзка и обезпечен живот.

Риби 20 Фев – 20 Мар

От всичко случващо се днес ще имате ползи и придобивки. Стопявате дистанциите, подновявате роднински и приятелски отношения, а това ще даде възможност до края на месеца да подновите и стопирана в миналото дейност. Уточнете връзките си, бъдете принципни и лоялни и неприятностите от миналото ще се забравят. Този ден дава втори и трети шанс не само на професионалните, но и на интимните и приятелски връзки. Виждате другата страна на медала и си взимате поука. Може да намерите нужните терени и финансиране.