Травъл хороскоп до края на 2019 | Стенли Травъл

1
187
Добави коментар
maskk
maskk

16.04.2019 г.

Овен

До май представители на този зодиакален знак трябва да обърнат повече внимание на родните забележителности.. От юни можете да отидете в чужбина, особено астролозите препоръчват Мала Азия, Англия, Германия, Дания, Италия. През ноември си струва да откажете пътуването – този месец е финансово неблагоприятен за Овена.

Телец

Тази година пътешествениците от Телец ще бъдат добре в Ирландия, Полша, Австралия, Швейцария. Най-добрият месец за пътуване е август.

Близнаци

Представителите на този знак да отидат в Египет или Белгия. В края на август звездите препоръчват да посетят САЩ и Канада. Не е подходящ периода за пътувания през есенните и зимните месеци на годината.

Рак

За тази зодия астролозите препоръчва планиране на пътуване не по-рано от края на април, май или втората половина на юни. По това време раците ще бъдат добре посрещнати в Турция и тихоокеанските острови. Приятна почивка през есента ги очаква в Шотландия, Холандия и Австралия.

Лъв

Април е подходящ за пътуване за любителите на екстремни спортове . Ако не сте любители на такъв вид занимания, тогава се отправете за Италия, Франция, Чехия и Словакия. Юпитер благоприятства активните лъвове. До края на годината можете отново да отидете в чужбина, за подходяща активна почивка. Септември и октомври са идеални за Румъния и Перу и е по-добре да останете у дома си през ноември.

Дева

Юли и септември са добри за екзотични пътувания. Може да разгледате Япония, Швейцария или Турция. Тук почивката ще бъде спокойна и релаксираща. Първата половина на юни е подходяща за бизнес пътувания.

Везни

През май ви очакват Тайланд и Египет. През юли и август за вас са Австралия, Канада и Китай – ще помогнат да се презаредите с енергия.

Скорпион

Скорпионите могат да започнат да пътуват през април – основно в страната. Юли и август са подходящи за пълноценна почивка. Астролозите съветва по това време да отидете в Норвегия, Швеция или Малайзия. Този период обещава забавленията и приятни изненади Третата седмица на юли и първата седмица на август са особено богати на такива срещи. Октомври е благоприятен за бизнес пътувания.

Стрелец

През пролетта за пътуване няма да имате нито време, нито енергия, нито пари. Но през юни можете спокойно да си вземете билети за Португалия, Унгария, Испания и страните от Латинска Америка. Третата седмица на август, втората седмица на септември и целият ноември, атмосферата на пътуването ще вдъхнови Стрелеца да промени живота си. Изборът на страни в този период няма значение.

Козирог

Астролозите съветват да направите всичко, за да отидете на почивка в далечни страни. Например Китай или Йордания. Април, юли, септември и октомври са най-подходящото време за пътуване. Ако не искате да отидете никъде, то първата половина на август и първата половина на ноември са подходящи за домашна почивка.

Водолей

Астролозите съветват да започнете пътуването през юли. Колкото и да е странно, през този период Водолеите ще бъде изненадани от най-добрите хотели в Турция. А за почивка с приключения, Водолеите ще имат възможност в началото на септември, последната седмица на ноември и целия декември. Струва си да помислите за алпинизъм и круизи в друга страна.

Риби

В края на пролетта хороскопът вещае финансови проблеми на рибите, така че е препоръчително пътуването да се отложи за лятото. Може да изберете Израел, Бразилия, Испания, Шри Ланка. Есента е по-добре да се посветите на работа – това е времето на продуктивност за Рибите. Третата седмица на октомври или периода от 11 до 21 ноември ще бъдат подходящ период за почивка.