Блога на Цар Кару І

16
Добави коментар
karutzar
karutzar

From Google – part IIIОт Google – част трета Днес писаниците ми от Kaldata ще бъдат на тема кришнаистите и техния гуру ПравХуй Пада (Бхактиведант Прабхупада), когото (заради правилата на форума) наричам и Оня дето постоянно Му Пада . Форумците са същите, U.Ra е Пиппи от град Сталин (Варна), комуто службиците му бръкнаха в мозъчето и го промиха – направиха го кришнаист. И понеже дълго го търсих този Пиппи (писах и в блога си за това – ТУК и ТУК) и го намерих в Калдатата – да проповядва кришнаитските измислици дето са му набутали (препрограмирали) в главата. Това беше и основанието да бъда в този форум – да се опитам да спася този човек. Уви! Не се получи. Въпреки моите (а и на останалите форумци) усилия в тази насока. ТОВА е линка на темата Кришна. Приятно четене (не се притеснявайте да се смеете от сърце) Lucia_free написа на 3.03.2009г. в 21:21ч.:Това в религиите и ученията наричат изяждането на плода на дървото на познаниетоЛюси, точно това шеговито наричам „изпапкване на ябълката“Тукси твърдеше, че животните имат индивидуална душа с РазУм

А на Фройд с неговите изчанчени сексуални обяснения много-много да не му вярваш. Щото е рязано пластелинче. Пип навремето много се увличаше по него и Нитцше, ама като му казах, че Фройд е евреин, а Джордън Максуел е масон 33ти ранг, стана човекомразец и се заби при кришнатите да пее Харе Кришна в стремежа си за самоубийство. Пип, браткиш, би ли ни осведомил каква такса се плаща за да станеш кришнат? И задължително ли е да ти обръснат главата? Щото като гледам ти си си останал старото хипи… Да не би да са те направили гуру? Пип, браткиш, Тукси казва, че си станал Гуру. И затова като към шеф бих искал да уведомиш нас (грешниците) относно движението на Кришна – ритуали, изисквания, забрани (алкохол, цигари, секс?), обучение, такси (заплащане за услуги) – въобще всичко, което би трябвало да знаем. Защото се носят разни слухове (неопровергани до сега), а пък ние на слухове не искаме да вярваме. Искаме инфо от първа ръка.(Сома употребява ли се?)

(Малеййй, Пип, ква е тази муста, тези брадаци… Че и тип катинарче… Като на Йорданоффф отСеДС) Въпреки, че тук не му е мястото бих предложил всеки мюслим да има камила – нали трябва да се подражава на пророка „лошата муха“ (мухаMAD) – щото оня бил неграмотен (не го знам колко е бил квалифициран) водач на камила. И нечистоплътен – щото нали в корана е написано след отиване по голяма нужда православните камилари да си избършат дупетата с прахоляк и камънак. Прави ли на някого впечатление, че всички луннорелигиозни (х)фанатици пишат от дясно на ляво, използват автомобили с десен волан (ама ляво движение – абе „обратни“ като ингилистките чифутоиди…), имат (от)рязани пластелинчета (с претенция за чорчета), и са античовешки тъпандури© Пип, много пъти съм ти казвал – като им клъцнат пластелинчетата и им става нещо на атрофиралите им мозъчета (не ги знам колко битови са)

А ти в кое чекмедже на бюфета на щампите би ме натикал? Щото и браткиша (Пип) преди време ме натика към материалистите, ама „скива“, че кеш паметта на процесорчето му дава фира и се поправи. Това със щампите вече не действа в епохата на Водолея.

camarero, браткиша е трансцедантален, което не му пречи да хрупка марулки (с хербициди?) поливайки ги със Сома (която им раздават сутрин, обед, и вечер както на затворници полагаемият им порцион) за по-добро храносмилане… На тях трансцедентално им спускат знанията по метода на комуноидите със спускането на партийните решения по вертикала. Обаче решенията на ЦК на Кришна трябва да се разпространяват хоризонтално (хайде да ви видим нецензурираното подсъзнание), което браткиша прави от сутрин до вечер като послушен секретар на заводско партийно ядро. Единствено в което можем да го обвиним е, че не се справя добре с партийната повеля и не успява да ни убеди в „Непорочното Зачатие“ на другаря Ленин в религиите – Кришна. Може-би защото не е напълно убеден в „непогрешимостта“ на догмите налагана от партията-майка или от страничния ефект при употребата на Сома, а и напълно в границите на нещата е да знае фразата: „Когато човек говори на Бог – това е молитва. А когато Бог говори на човек – това е шизофрения.“, но логиката му на моменти понамирисва на употреба на трева. Ми въпрос на бизнес – правят яки трансцедентални пачки тези Иксон (или Искон ли беше – търговска организация с тифутоидните© принципи на Израелски кибуц). Тея кибуцки Ристьо на Рантата (демек на плажа – Ranta на фински е плаж) само марулки и треволяци ли предлагат? Пък въпросчетата провокативни Пип не ги чува щото им оперират ушите – само бихармоничен минор разграничават и папуаски тарамбуки…

Кво викаш? €10-15 у Ристьо Рантата – и излизаш гладен. Еййй, тея манггалитанци – зеха бизнеса на тифутоидите© – направо им разказаха играта… – пентатоника пълна са – отсекъде… Щом не отговаря значи е тайна. Нещо като „светая светих“ в църкветата… А епилирането при последователите на Кришна препоръчва ли се или се забранява като при мюслитата… Пип, много те моля – от всички славянски езици получавам алергически пристъпи – обривам се – честно – не се майтапя.

А относно руския – ми напомни ми някой ден да ти напиша истинска история – с един Телец – страшна художничка – половин рускиня (по майка) половин финка (по баща) – такава руска библиотека имаше – уникални книги. В тях прочетох за основата на руския език – българския. За русификацията на руския език не си чувал – нали? Щото са говорили развален български преди Екатерина (Чифутоидна).

И като стана въпрос за забрани: Пип, ти имаш Свидетелство за Раждане – не е ли така? И като умреш (смърт не съществува – няма такова нещо) ти се издава Смъртен Акт. Или може-би се лъжа? Тц – така си е. Хайде сега ми кажи (браткиш, много добре знаеш моята добронамереност – тук става въпрос на спор и изясняване) Под чия Власт си докато си в инкарнация на земята? И Чий Роб си в нея? И Кришна (абе мога по-точно да го кажа, но модераторската палчица ще заиграе…) защо „киризи“ „воаьорски“ и безучастно отгоре своите отдадени „чада“? Защото браткиш Софистите (абсурд е да не знаеш кои са) АдЖеБа не ся успели да систематизират Знанието за Бог и Битието Божие? А иначе много в час са били – много наясно са били със нещата.

Ще ти дам „хинт“ браткиш – Процесорчето, там е зарит ключа от бараката. Много му са малко битовете. И издиша от всякъде – Его, Психе, – да не ги изброявам. Щото браткиш Кришна нито Психе има, нито Его.И по вашите обяснения на теб и твоите събратя по убеждения – ами изкарвате го „научна фантастика“ – щото е много нелогично това, което си представяте (Мая). Знаеш – нищо лично, винаги съм уважавал и ценил твоя интелект. А и не само това – считам те за приятел. Браткиш, гаджосал ли си се? Браво! Само не ми казвай, че е Риби – щото ще ме хване алергията…

Люси, къде изчезна? Не спорим на религиозна основа. Просто с брат Пип си „мерим „възгледите“…

А свастиките са две – градивна и разрушаваща – абе Шива от всякъде… Другаря Хитлеров навремето беше така объркал посоките и се видя какво стана по света. Ама на него до някъде (демонично) му е простено – щото даже и пластелинче си нямал човека…

А за рязаните пластелинчета – нали знаеш какво ти чака? Щото положението на Сатурн хич не е розово. И с тези много луни – съвсем ще им изкудкудяха психето докато мине калпата, която им е отредена за инкарнации там.

Angel Heart, не съм те разбрал правилно – sorry. Ами нямам вярвания и догми. Не принадлежа към никоя църква или секта. И понеже съм кръстен насила (от баба ми) намразих всички религии освен баба ми… Алергичен съм към червения цвят (във всичките му отсенки) и славянски (робски) езици – избиват ме пъпки (освен пъпките на интелигентност по мозъка) когато срещна религиозен (х)фанатик из форумите .

Търсене на причината за „изпапкване на ябълката“ при мен е започнало от предишни инкарнации, а в тази продължи във втори клас – намерих на стълбището книга за гръцката митология, в четвърти клас знаех наизуст абсолютно всички богове като имена и йерархия, а в седми вече нямаше неизчетена и „попита“ книга в библиотеката Иван Вазов (Пловдив) от тези – разрешените – за индийския „небосклон“. По-късно последваха археологически студии за Близкия Изток, Хетска Анатолия, Месопотамия. Библията беше още забранена книга, но когато (много по-късно) ми попадна в Норвежко я научих наизуст за 3 месеца – колегите се шашнаха. Но да не те занимавам с моята скромна особа.

Нещата, които зная ги зная от предишни инкарнации, тази в момента ми е предпоследна, ако имам нещо, което не зная или не съм уверен – медитирам (не съм будист) и намирам отговора. И съм абсолютно уверен в неговата истинност.

И понеже виждам, че браткиша Пип (старо хипи – като мен) се е заел с абсурдната задачка да просветли непрогледния мрак в съзнанието на религиозен (х)фанатик му предлагам да пренесем темата „просветление“ към отдела за мюслиманството. Там ще постна нещица от вестник (Х)Атака – верни въпреки психическата обремененост на списовачите на въпросния парцал.

Пии, помниш ли болен лидеров на монитора? Пип, от известно време ме мъчи едно съмнение. Да ме открехнеш моля те. Кажи ми как мислиш – Защо един така добре образован принц като Гаутама аджеба не е последвал съветите на Кришна (ако ги е имало по онова време въобще в сегашния вариант) и постигне трансцентално просветление (и той не е папал месо – бил е маруладжия), ами се е емнал та загубил половината от живота си при аскетите и на края постигнал „едно нищо“ (според твоята трактовка на будизма)? Мен нещо не ми се вярва Гаутама да не е чувал нищичко за Кришна – създателя на всичко, чийто аватар Брама е безсилен пред Него. Щото ако си чувал за историята на Буда не може да не ти е направило впечатление, че бил „ял свинско“ и затова се възнесъл „преждевременно“. А както добре знаеш „яденето на свинско“ означава „опошляване“… Сигурен съм, че никога не папаш свинско. И аз обичам марулите – мммм – с лимон. А ракиджьоса е задължителен към салатката… Ела сега да ударим му един секс и една софра!Ама ти и сексуваш ли бе браткиш? Щото нъл било забранено при нас? А и доколкото съм уведомен (нямам претенция за пълна достоверност) вие на софрата само марули кльопате… Не че не си падам по салатите, ама те предполагат и по един ракиджьос – за правилно храносмилане.А интоксикацията била табу при Кришна – нали така е?А тревата табу ли е? Конопената трева. Щото се носят слухове такива, а пък аз на слухове не вярвам – търся инфо от първа ръка – ето на – питам те..

Браткиш, днес съм в прекрасно настроение и (както почти винаги) ми е пиперливо езичето… Не го взимай навътре – само rock’ roll – и си свиркай. Щото (от време оно) си падам ногу по интелектуални заяждания особено при тази фаза на луната. Пип, ти виждал ли си уплашено цвете? Щото аз съм виждал. И радостно цвете съм виждал. Имам го в къщи – китайска роза.

Той Кришна казал на Пип да не се интересува от цветята, а само от марулки. Щото от тях се правела хубава салата за мезе. Само дето не знам дали трансцедентално му го е казал или персонално…

Хайде да започнем отначало. Щото почна да става весело. До някъде съм съгласен с догмите и егото (не знам на кой шри е – ама е май яко – егото му де). А българския фолклор не може да дойде от Индустан по времето на манггалоизма по простата причина, че манггалите си знаят само техния си макам – манггалистанския. И преди 5000 години са си били манггалистанци – такива са и днес – чернилки. Преди време бях ти споменал, че пътя, който вървиш сега аз съм го минал. Но ти си bypassнал това инфо. Ма ногу на cach memory я караш бе браткиш… Да проверим nonsense при твоята (оградена) ливадка. Почвам с цитатите:РАТХА-ЯТРА

ФЕСТИВАЛ НА ДРЕВНА ИНДИЯ

СОФИЯ 03-04.07.2008г. Елате и получете всички благословии за успешен и пълноценен човешки живот лично от ГОСПОДАРЯ НА ВСЕЛЕНАТА! Ма това сериозно ли си го говорите? Лично и персонално да се срещнете с ГОСПОДАРЯ НА ВСЕЛЕНАТА? Хайде бе, вие сложихте Мошето в малкото си джобче… Той поне само си говорил с мадам куррвата на публичния дом и не го е виждал лично – лице в лице… Ама да продължавам:Вечният духовен образ на Бога не може да бъде видян с материални сетива. Затова Той благосклонно се явява във форма за обожание (“арча-виграха”) – скулптурно изображение, което не се различава от Него.Една кратка справка в терминологичния речник ни води до термина – Идолопоклонничество! Що ли имам асоциации с бащата на (а)Брахмана (не брамин) – Тара? Щото професията на Тара била да произвежда и продава Идоли. Може-би и затова да са го шитнали от браминската каста. Ако пък на това ако не се нарече „Идолопоклонничество“ трябва да измислим нов терминологичен речник.

Ногу чернилка бе тоя Кришна. На чандала го избива нещо… Ама и другояче не може да бъде. Щото когато „благосклонно“ се спуснал от трансцеденталното в Индустан били само манггал до манггала, чандал до чандала…

Ето ги „божествата“:

И „флейтата“ е тук, а пък краварката Радка се оказа манггалка. http://www.harekrishnabg.com/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=35 Продължаваме: Бъдете винаги готови да започнете да проповядвате на някого като първа крачка – част от дългата програма за неговия духовен напредък. Когато човек за първи път разбере нещо, той е много ентусиазиран и иска да каже на целия свят добрата вест.Защо ли тези заръки ми звучат нещо по „Свидетелски“ и „Мормонски“? Тази „Добра Вест“ свидетелите я разнасят от врата на врата. И от тях ли копнахте? Аааа, кражбата браткиш е професия Чандалска – да знаиш… Последователите на Обществото за Кришна-съзнание трябва да бъдат съпричастни към разпространението на светите имена на Бога. Ама той Кришна се оказал с ногу имена. Не знам кой от кого е „копнал“ (по типично манггалистански метод) – последователите на нечистоплътния и неграмотен камилар ли от Вас, или вие от Него. Щото при тях Ал Ах е само едно от имената заради което вирят задници – имало било ногу имена… Госпожа Петрова – help

Основната задача на ИСКОН е да издигне хората до платформата на разбиране на тяхната изначална позиция на вечен слуга на Върховния Бог, Шри Кришна. Удар в десятката! Начи – вечни слуги и роби ще бъдем на шри какмубешеименцето… Ама Роб браткиш Пип се става само Доброволно – нали знаеш? Начи ще ни качвате на платформата на Трансцеденталния асансьор? Нещо ногу на Дисниленд ми мяза – пълен Луна Парк… Ама ние на Луната не щем да се качваме – щото чандалска и природата. Виж, ако има някой „Слънце Парк“ – по съм съгласен. Ама на асансьорни Платформи не се качвам – да знаеш. Щото те освен Нагоре може и да се движат Надолу. А пък аз Надолу нямам работа. Там Сома с мустаците да се оправя някакси…Мдааа, як конверсейшън сте завъртели тук докато ме нямаше. Ама аз да си продължа поста:

Пип пише за Кришна: Просто вниква в тяхната ИНДИВИДУАЛНА класа на духовност и съобразно нея се мъчи да помага.Ногу помага – особено на манггалистанците – щото нали е техен бог. Когато Кришна се спуснал с трансцеденталния асансьор в Индустан там са били само манггалистанци. Даже и чифутоидите се били преселили в отврат. Пип, да те попитам. Знаеш ли точно кога древните Арии са напуснали Индия? Щото ногу важно – да знаиш… Значи – до тук разбрахме, че Кришна е манггалистански бог и вниква във всяка индивидуална манггалистанска душа, като се мъчи да и помогне да осъвършенства „изкуството“ „Цап Царап“. А, и санскрита. С каква азбука са го пишели браткиш? Щото деванагарито е ногу младо. И колко вида санскрит е имало? Може ли да се говори за доведически санскрит? Нали ведите са дадени от Кришна в 5 век пр.н.е. Та на каква азбука са били написани ведите и на какъв санскрит е било словото? Ногу важни въпросчета – не прибяхвай до уиките – там няма да намериш отговорите. До тук набързо разбрахме кои са манггалистанците и техния бог – Кришна. Да продължим нататък. В ANACALYPSIS Godfrey Higgins прави прекрасен анализ за това, кои са манггалистанците и тифутоидите©. И се оказва, че те + арабеските са едно и също. Наги! Книгата на Хигинс я имам само втория том – на ингилизки. Но относно Именцата тифутоидни© ще ни дам Този линк. Какво означава „законен секс“? По кой закон? – На Мешерето ли?така е изобразен и Кришна – съдейки по рисунките, които Пиппи така любезно ни предостави – хор от съскащи кобри пеят рефрен. Музикантът дъни рок енд рол на профанизирана манггалоидна Вина-Бин – – само в бихармоничен минор – ®манггалски макам. Там в Манггалистан има и място САТАНА. Аууу, ко се оказа? Сатаната бил родом от манггалистан. И бил чернилка като тях. И на кого бил противник (превод – сатана) той? Сигурно на древните руси Арийци. Чак и война са отворили, но изглежда са се отказали – нямало сми да се борят с профанизацията манггалистанска – и си дигнали чуковете. След което дошъл Кришна с флейтата. СА ТА НА МА(Безкрай,Раждане,Смърт,Прераждане)aeu написа на 4.04.2009г. в 08:41ч.:“Manu samhita“, първоначалния морален кодекс на Човечството, даден от Брахма, от който копират всички известни нами, вкл. и Хамураби, от където Моше крадва за своите „10 божи запоВЕДИ“.Знаеш ли Кой е Брахма?…Царю, имате сериозни проблеми в идентифициане на Духовността.Хе,хе, Ама нали лунните Наги бяха в Месопотамия? И Хамураби е бил техен „пророк“? Същото не се ли отнасяше и до Ману? И не беше ли една единствена „заповед“ – „Не Убивай“ в самото начало?А иначе това мн.ч. в обръщението ти към мен ми аресва – щото нали Царете са представителите на Божествеността тук на земята…Пип, малко ще ти е трудничко да МАНУполираш тези, които знаят повече от теб. И не плащат Дан нито на догми, нито на идоли.Кво стана – изрови ли Арийските Веди, от които само Рик Веда е останала? На всички останали може да се вярва до толкова, доколкото не И противоречат. А пък защо ли в Рик Веда не откриваме името на чернилката (сигурно не се е била още родила) Кришна?

Кво стана с отговора на въпроса ми? Да го повторя още веднъж – Преди колко хилядолетия Ариите са напуснали Индия, защо са я напуснали, и кои са дошли на тяхно място? Кога е настанала манггализацията на Индия и къде са отишли въпросните Арии? На какъв санскрит се хортува в днешните Веди? И с каква азбука е написан този ми ти санскрит? Що ще Кришна в манггалистански Индустан? Прав ли е Godfrey Higgins относно изводите си в своя ANACALYPSIS? Ако не си го чел – да ти го пратя. Ама имам само втория том, но и той ще ти стигне за да си съставиш мнение. Има ли нещо общо между местоположението Сатана в манггалистан и Луцифер? Защо името Луцифер не може да се намери в Анакалипсиса на Хигинс? С въпросчета, чийто отговор нямаш мога да продължа до безкрай. Което виждам, че не ти е приятно. Царю, тези въпроси, които Ви вълнуват съм се опитал да отогоря в блогът си. Вие сте го чел, пак вижте последните публикации. Там и има и за Луцито с Фенераа В Риг-ВЕДА още не разкрита Пълната Потенция на Бога. Там ‘горната летва’ е ИндРа(еквивалент на Перун, Тенгри, Зевс и Юпитер). Там дори не споменат Шива и Брахма, та да не говорим- за Кришна! Стана дума, че Пураните разкриват това.

Е, най после Пип да отговориш ,значи най старата веда е на по нисък нивел ,от по новата веда, която е доразвита така да се каже (каквото е искал да каже автора) Много интересно сравнение направи с Перун и Тенгри просто ти правя евалла ашколсум мархаба биртенгри и др.

хехе Пип след такова изказване ,спирам наистина Пипик ,бъди жив и здрав и ти пожелавам най скоро да се върнеш на горната земя!Щото преди той да стане в аБрахман (библейския аврам) и да се пресели в Месопотамия, а и по-късно в Палестина, Индустан са го наричали Манггалистан. Само не знам по Манггал Пандей ли са го нарекли, или по цвета на манггала – чернилка. Не че не са чернилки и до ден днешен. И не са първи братовчеди на тифутоидите©. Но едно е сигурно – Арийците след като подушили смрадта (не само душевна) на манггалистанците и търтили да бягат дето им видят очите. Те и до днес си миришат – не ги знам дали карат само на треволяк и марули. А общите имена на местности в Индия и Палестина + Арабия са до такава степен очевадни, както са и очевадни общите имена на градове и местности в БълГария, Египет, Палестина (в Хималаите има един проход – Шипка), Ирак, Иран, днешна Турция, Тракия, Крит (оооох – не ми се изброяват всичките), Италия… Ето къде е селището Сатана в Индия:

In that part of India, the holiest of holies for the Indians, the names of many towns end in the appendage gaon. In Hebrew, gaon means „genius; great rabbinical scholar.“ Also in this region is an area that was once the favorite of Yadava royalty: Nashik, the exact Hebrew name for „Royal Prince.“ Satan is near the district called Khandesh (Land of Cain). There is also a Kodesh. Kod and Khad are Sanskrit terms for „First,“ „The Beginning,“ or „God.“ In Hebrew, Khadesh = „The first day of a Jewish calendar month.“ Notice that all these names have similar meanings and religious connotations in both languages.Не ми се превежда сега, но всички вие добре РАзбирате ингилизки.

Manesseh (Territory and tribe of Israel) – Manasa (Himalayan lake, near Mount Meru; also the name of a snake deity). Камареро, забележи – „богиня на змиите“ – досущ кобрите от хора на Кришна.

Hellenes (Ancient people and territory in Greece) – Hellenes; Alinas (People and territory of Ancient India). Опссс, какво се оказа? Че гърчолята са манггали от Манггалистан и братовчеди на тифутоидите© – Семити ли са гърците? The Greeks and Israelites come from the line of Sarah „Abraham’s“ wife. The Greeks where „Danites“ the tribe of „Dan“ „Israel“.Javan (Father of Greeks; mentioned in Genesis) – Yavana (Ancient Indo-Hebrew tribe) – това май няма нужда от коментар. А че тифутоидите© са манггалистанци – шайвити – това Пип правилно го каза. Това, което той не каза е кога ТОЧНО Ариите са напуснали манггалистан. И проблема му е да ВИДИ, че тези Веди, които той чете и препрочита (с изключение на Рик Веда) са стъкмистика по метода на цоцоалистите. В Риг-ВЕДА още не разкрита Пълната Потенция на БогаХайде бе, браткиш… Потенция ли, пУтенция ли – не ги натъкмявай нещата по цоцоалистически. И си прегледай Рик Ведата за всеки случай – пък можеш и да я Видиш с други очи. И всичко що в другите Веди противоречи на Рик Ведата е цоцоалистическа стъкмистика – да знаИш… И всичко написано след напускането на Ариите на Индустан е манггалистанско. Включително и иблиите, и другата популярна (не)научна (х)фантастика на лунните робовладелци. Още един хинт ще ти дам браткиш. Всичко, до което са се докопали тези лунни робовладелци (лунните наги) са го профанизирали. За това и Истината не се казва открито. А само достойните за Нея се Посвещават. Ама не по зидаро-мазачески и цоцоалистически методи. В Хималаите падна и последната Крепост на слънчевите Наги браткиш – Непал. Преди няколко години. Принца (с дистанционно промито съзнание, „спяща клетка“) една вечер взе един калашник и изтрепа цялото кралско семейство. Никой не оживя. Непал привидно се водеше будистка страна, но какви обреди са извършвали в храмовете си – само те си знаят. Факт е, че днес Непал е комуноидно-цоцоалистическа страна, а храмовете и са профанизирани.Мадам Блаватска заблуждава умишлено и съм я изловил в лъжа многократно, така както и свидетелите – в лъжесвидетелство. Блаватска трябва да се чете с лупа в ръка. С лупа трябва да се четат и текста („инструкции за начин на РАзсъждения“) под линия в Гитата, написан от Прав ХУй Пада.А защо на помощ на Рама са дошли маймуни – дегенерирали люде (да не се бъркат с ХОРата) – просто обяснява лунния и материалистичен характер на Рама (който бил Кришна). Което от своя страна доказва, че битката е била между Слънчевите и Лунни Наги. След това АРиите напускат Индустан и той става манггалистан. А същите тези АРии биват профанизирани като Айряни по-късно от лунните робовладелци на манггалистан. Щото те до каквото се докопат и го профанизират. Така е и до днес.

Хайде за днес – стига © 2010 Цар Кару І