myPR.bg – прес съобщения и PR новини

5
Добави коментар
kikiom
kikiom

07 Ноември 2010г.

В началото на ноември дупнишката Мадона пуска новия си клип на музикалния пазар.

Отново скандална и провокативна Васева кани за главни действащи лица българския Хари Потър Станислав Яневски, моделът на FH 1 Models Стилян Василев.
Новото видео се казва Гледай какво сатва Лейди Гага под дирижирането на Цвети от Експоуз,която прави дебют ролята си и на режисъор.

Лентата е снимана 12 часа в подземния паркинг на столичен мол,а самата Сашка не спирала с претенциите си и за да се случат снимките така както са изискванията i целият екип по ранни зори приключили снимки.
Актъорът Яневски замесен напоследък в компанията на хора с нестандартни сексуална ориентация и това,че се забавлява в нереномиран фолк клуб накараха журналистите да го критикуват и захапят.
Станислав Яневски отвърна,че не го интересуват интригите в България и потвърди своята 100 % ва мъжественост. Не е тайна,че изпълнителката Цвети от Експоус имаше любовна авантюра и двамата бяха засичани заедно на Гранд караоки партита.

Ето какво сподели Станислав Яневски по повод атаките по негов адрес:

„В момента снимам нова Холивудска продукция, а след 20 дни излиза Хари Потър и Даровете на Смъртта 🙂 Дали мога да закъсам за пари при това положение?
Трябва човек да е доста зле за да си го помисли..
Нека злобеят родните ни „хай-лайфове“, когато успеят да направят нещо на световно ниво с което да ги признае цял свят – едва тогава мога да седна и да ги изслушам – до тогава, за мен остават едни неуспели ограничени в мислите си хора който просто злобеят на успеха на един млад човек! „

Модел на Fh 1 Models Стилян Василев с БГ копието на лейди Гага Албена Кошева

Снимка: ПРофайл