Неподправената красота » Кой кой е?

4
Добави коментар
svetla58
svetla58

Радина Кърджилова е родена на 17 юни 1986 г. През 2009 година завършва НАТФИЗ специалност актьорско майсторство в класа на професор Пламен Марков и Ивайло Христов. Славата я застига с участието й в може би най-успешния български сериал до този момент „Стъклен дом”, където успешно се превъплащава в драматичния образ на Сиана. Съвсем скоро имахме възможност да я гледаме и на големия екран в продукцията на братята Виктор и Борис Чучкови „TILT”. Филмът разказва историята на четирима приятели, които търсят начин да спечелят пари, за да отворят собствен бар. Действието се развива в началото на 90-те години – период на демократични промени у нас. Между Сташ (Явор Бахаров) и Беки (Радина Кърджилова), дъщеря на полковник от милицията, пламва страстна любов, която ще трябва да премине през тежки изпитания. Филмът, ориентиран предимно към младата аудитория, не спира да печели все повече почитатели в киносалоните.

Въпреки натоварената си програма, чаровната българска актриса остава вярна на първата си голяма любов – театъра. Радина е част от акторския състав на постановките на Модерен театър „Пухения“ и „Самотния запад“, а също и на „Вуйчо Ваньо” и „Живот х 3”.

Безспорно Радина Кърджилова е едно от интригуващите лица на българския телевизионен и кино екран. Те успя да спечели сърцата на публиката още с първите си професионални изяви благодарение на позитивното си излъчване, уникалният си стил и разбира се завидни актьорски умения.

Стилът й е уникално съчетание от непринуденост, женствена чувственост и елегантна красота. Нестандартен и в същото време изискан, той отразява самата нея, лъчезарна, естествена и леко загадъчна. В ежедневието си талантливата актриса предпочита спортното облекло в steet style, с известни пънк елементи. Несъмнено проявява изключителен усет при подбора си на тоалети и съчетаването им с подходящте аксесоари, като пресъздава свежото и актуално излъчване, към което трябва да се стреми всяка една амбициозна млада дама. Що се отнася до появите и на обществени събития, е почитателка на изчистената класическа линия, която ни напомня за елегантността на 60-те години.

Автор: Елена Конева