Принцесата на Монако стана рекламно лице на Gucci » Кой кой е?

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Очарователната Шарлот Казираги, която е дъщеря на принцесата на Монако – Каролина Монакска от брака й с италианския индустриалец Стефано Казираги, стана рекламно лице италианската модна къща Gucci. 25-годишната красавица ще участва в няколко фотосесии, представящи иконични символи, свързани с историята на марката.

Идеята за тази креативната кампания, наречена „Forever Now“, е на творческата директорка – Фрида Джанини. Дизайнерката споделя, че според нея Шарлот носи в себе си духа на Gucci по един изключително елегантен и модерен начин, което я прави перфектен избор за лице.

„През последните две години имах удоволствието и привилегията да опозная на Шарлот, заради нашата обща страст към конете. Тя не само олицетворява красотата и грацията на ездата, но също така е чудесен посланик на спорта„, допълва дизайнерката.

Първите кадри са посветени на конния спорт. Фотосесията, в която участва и красив расов жребец, е заснета от фотографа Питър Линдберг. Моделите са издържани в тематичната за модния гигант цветова палитра. Виждаме облекла, предназначени за езда, при които присъства емблематичното райе на Gucci в бордо и тъмно зелено. Тази комбинация се появява за пръв път през 50-те години на миналия век, когато Guccio Gucci я използва, вдъхновен от визията на конното седло.

С магнетичен поглед и аристократично излъчване, младата дама със синя кръв, грабва вниманието мигновено. Това никак не е учудващо, имайки предвид, че Шарлот е внучка на прословутата холивудската актриса Грейс Кели, която през 50-те години става принцеса на Монако, омъжвайки се за Принц Рение.

От бранда съобщиха, че ще можем да очакваме още реклами с кралската девойка, тъй като тя има сключен договор с Gucci за две години. Нямаме търпение да видим, какво ще бъде продължението!

Автор: Делица Цонева

Вижте кадри от снимачната площадка: