Онлайн списание за активни жени

2
Добави коментар
ant_iv
ant_iv

Сините очи са най-великолепната загадка за мъжкия пол. Притежателката им удивлява независимо с какъв грим ще ги украси. Може да избере от почти цялата гама цветове с малки изключения. Искате да сте неотразима допълвайки визията си с правилния тон! Обърнете внимание на няколко полезни съвета за гримиране!

Известно е, че сините очи имат няколко нюанса. Ако сте притежателка на тъмно сини се спрете на следните цветове:
1. Това са почти всички от кафявата гама. Като по-топло или млечно кафявото би ви стояло уникално. То идеално ще допълни перфектния ви поглед. Подходящо е както в ежедневието така и за делова среща .
2. Желаете да бъдете забелязана! Спрете се на медено-кафявите тонове или тези от оранжевата гама. Те ще стоят прекрасно на сините ви очи. Ако имате предложение или покана за вечерно парти допълнете същия цвят с черен молив или очна линия. Поставете молива както в долната част на клепача така и в горната.
3. Вие сте смела и искате да станете още по-неутразима! Допълнете избрания цвят грим с брокат или се спрете на изцяло брокатени сенки.
Имате светло сини очи! Ето няколко съвета и за вас:
1. Избягвайте цветовете от синята гама! Ако все пак държите на тях може да подчертаете погледа си с бледо синьото.
2. Светло сините очи сами по себе си са толкова красиви, че едно люляково би ви стояло съвършено! Този кристален поглед нямат нужда от подчертаване. Изключение може да се направи при вечерен грим. Тогава използвайте черен молив и опушен грим в сиво, който трябва да нанесете в край на окото. Прави се с цел постигане дълбочина на погледа!
Важен съвет за всички дами:
Не забравяйте, че долния клепач също има нужда от грим! Не го пренебрегвайте!

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари