Какво ни чака следващите 40 години?

1
Добави коментар
yApple

Трябва ли да стягаме куфарите и да си купуваме еднопосочен самолетен билет, какво ни очаква като държава през следващите години?

Един млад български предприемач – Боян Бенев, има амбицията да проследи някои от важните социални, икономически и политически процеси, които предстоят на България и българите като народ през следващите 40 години.

Неговата оптимистична, но както той твърди и реалистична картина е описана в третата му книга „Две поколения“

Авторът е роден в България, но напуска страната с родителите си едва шестгодишен и отраства във Великобритания. Там завършва икономика в лондонския Юнивърсити колидж, регистрира първата си компания на 16 и е избран за най-добър млад предприемач в Обединеното кралство в престижната анкета на списание Start Your Business, когато е на 23 години.

Независимо от възможностите, които има на Запад, той предпочита да свърже бъдещето си с България и от 2009-а насам работи като консултант на големи български компании в областта на маркетинга, продажбите, медиите и информационните технологии.

В книгата се засягат и търсят отговори на въпроси като „Защо Българите се срамуват от собствената си държава?“, „Къде е бъдещата сила на Българската икономика?“, „Ще се върнат ли в родината си някой ден българите, живеещи в чужбина и до какво ще доведе това?“ и „Колко време ще мине преди да дочакаме хубаво бъдеще за страната ни?“.

„Две поколения“ (ИК Жанет 45, 2013) ще се появи в добрите книжарници в цялата страна на 3 март на цена от 10.00 лева, а на 5 март ще има и премиера, на която всеки ще може да разговаря с автора.