The Sex of the Angels / Полът на ангелите (2012)

2
Добави коментар

## Режисьор : Ксавие Вилаверде

## В ролите : Астрид Бергес-Фрисби,  Алваро Сервантес, Лоренц Гонзалес,  Марк Гарсиа Коте,  Соня Мендес и други

## Държава : Испания, Бразилия

## Година : 2012

## Времетраене : 01:41:22

## Резюме : Някои филми са толкова скромни в своята простота, че ти небрежно подхождаш към тях: без никакви очаквания за нюансирана сложност, богат изказ или убедително представяне на едва доловимо задълбочени характери. Тогава те просто те взривяват.

„Полът на ангелите“ успешно предизвиква истинска човешка реакция, така че естествено, ти биваш наистина всмукан в свят, който е красиво разработен от режисьора Ксавие Вилаверде. Изпълнени със зрялост и елегантност, филмът е изключително секси. Всички актьори са прекрасни и ти тотално се влюбоваш в Рай и Карла, с всичките им недостатъци.

Героите са  напълно достоверни, с богато минало, сладки станности и емоционални заряди, които могат да избухнат във всеки един момент. Един такъв случай, когато Бруно, Рай и Карла се вдетиняват заедно във фитнес залата на Рай, илюстрира крехкостта на човешките чувства и колко лесно, на пръв поглед, едно незначително събитие може да разрушии илюзиите за естеството на връзката с дадено лице. В момент на повишена страст, двамата мъже се целуват, без да забелязва присъствието на Карла. Какъв ще бъде вашият собствен отговор след това се разиграва пред вас. Единственият отговор. Човешка реакция.

Различни моменти от лични емоционални кризи, преживявания, които са уникални за героите, опровергават сложната природа на човешките чувства, които рядко са изследвани в киното. Ситуации никога не изглеждат скалъпени, никога не са в излишък и никога не се преекспонират. 

Емоционална динамика между героите, докато те преминават от един човек с двама любовника до трима души, които споделят интимност, прогресира с бавно темпо, като внимателно насочва публиката, зада  сподели тя пътуването на героите през сложността на такава ситуация. Зрителят възприема същите разбирания, като героите на екрана и по този начин отправя предизвикателство към собствените си разбирания за любов, към повече от един човек.

Преходите са находчиви и всяко изпълнение продължава достатъчно, за да направи героите многопластови и правдоподобни, като в нито един момент не засенчват другите участници.

Разказът никога не прекъсва. Държи емоциите ви връзни от една сцена към следващата, играе си със собствената ви ревност, облекчение, омраза, щастие и любов с такава лекота. Зретулят е като арфа за режисьора, който свири на нея с прецизна точност. Точно когато една ситуация достига очевидният си апогей, динамиката на филма прави динамична смяна, като че в нов живот, като че приливът се обръща и героите, които някога сте съжалявали и сте съприживявали техните чувства, преминават в някакъв друг свят и всичко се объща с главата надолу.

El.sexo.de.los.angeles.2012.DVDRip.XviD.5rFF