Спечелете пътуване до Лондон за 2-ма + Самолетен Билет + настаняване в Хостел и Обиколка по заведения

2
Добави коментар
pgp

Ако харесвате Лондон, кръчмите, партита, нашият нов конкурс е само за вас! Два дни, за двама в Лондон и много забавления! HostelsClub.com в сътрудничество с Generator Hostels London и 365 Pub ви дават шанс да спечелите безплатно двудневно пътуване до Лондон за двама, включително:

– 2 нощувки за 2-ма души в Generator Hostel

– 2 билета за Обиколка по Заведения ‘365 Pub crawl’

– Ваучер за самолетен билети на стойност 100€

А дори и да не спечелите ние ще разиграем и 3 утешителни награди за 3-ма участници: Безплатен Пътеводител на Лондон за вашия мобилен телефон!

Без съмнение, вие фенове във Facebook сте невероятни: благодарим ви за за вашата активност нa българската страница, споделянията, харесванията, които правите във Facebook, благодарим ви за вашите мнения – вие българи сте фантастични!!!

За да участвате в този конкурса, само трябва да ‘харесате’, споделите на вашата стена снимкa от Лондон публикуванa от нас и да направите коментaр! Коментирайте защо искате да отидете в Лондон!

– – – КАК ДА УЧАСТВАТЕ – – –

– отидете до фен страницата на Facebook – ‘Харесайте’ страницата, ако все още не сте фен – на 11 февруари ще публикуваме снимка на Лондон на стената ни във Facebook – споделете тази снимка и направете коментар защо искате да отидeтe в Лондон!

След като ‘харесате’, споделите и коментирате снимката на Лондон, ние ще ви включим сред финалистите в Конкурса! Ще имате шанс да спечелите 2 нощувки за 2-ма в Лондон, Безплатно настаняване в Generator Hostel, + Ваучер за Самолетен билет на стойност 100€ + Безплатна Обиколка по заведения/клубове в Лондон!

Можете да участвате в конкурса от 11 Февруари 2013г. (Централно Европейско Време) до 26 февруари 2013 г. (ЦЕВ) в 15.00ч.

Финалиният жребий ще се проведе на 26 февруари 2013 г. и ще изберем победителя + всички останали участници ще имат шанс да спечелят Пътеводител на Лондон за мобилен телефон като утешителна награда!

Краен срок за участие: 26 Февруари 2013

Победители

Обявяваме победителят от Конкурса, който се казва Freddy Lee от Испания – щастливецът който спечели Екскурзията до Лондон! Победителят бе избран по електронен начин.

☀ Paul Folker (САЩ), ☀ Davor Šakić (Хърватия) и ☀ Joel Antune (Португалия) получават утешителни награди – Travel Guide Apps за Лондон! .

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.