Женственият стил на Джесика Частейн » Кой кой е?

6
Добави коментар
svetla58
svetla58

Днес в редовната ни рубрика, проследяваща стила на знаменитостите, попадна една очарователна червенокоса дама, която много бързо си спечели световна слава. Допреди няколко години Джесика Частейн не беше известна никому, а сега е сред най-търсените актриси и дамите, чиято визия на червения килим винаги е за пример.

Ако през 2010-та актрисата е неизвестна на публиката, то през 2011-та излизат седем филма с нейно участие, номинирана е за „Оскар“ и „Златен глобус“, а през изминалата година попада в класацията на „Тайм“ – „100-те най-влиятелни хора на 2012”. Тази година Джесика спечели „Златен глобус” за ролята си на служител на ЦРУ по петите на Осама бен Ладен, в лентата „Враг номер едно“. Това нейно участие й осигури и номинация за „Оскар” за главна женска роля.

Изящната актриса е сравнявана с гениалната Мерил Стрийп. Нейното нетипично излъчване и грациозност й печелят много почитатели. Миналата година тя беше избрана за лице на парфюма „Manifesto“ на Yves Saint Laurent, където излъчва абсолютна чувственост и съблазън.

Сапфирена красота

Няма спор, че красивият кобалтов нюанс е един от любимите на звездата. Не можем да отречем, че този цвят чудесно подчертава алените й коси и красивите светли очи. На много светски събития Частейн привлича вниманието с рокли в интензивно синьо на модни къщи като: Andrew Gn, Roland Mouret, Elie Saab и други.

Шик с дантела и бродерии

Частейн не един път показва елегантност и класа на червения килим с разкошни дизайнерски творения, направени от фина дантела. Шикозната материя усилва усещането за женственост, което излъчва актрисата. Тя е фен и на пищните бродерии, затова често залага на модели от колекциите на Alexander McQueen или Dolce&Gabbana.

Романтика и деликатност

Изтънчената си натура актрисата често откроява с нежни ефирни рокли в бяло, телесно и пастелни нюанси на розовото. Много обувки в същата гама могат да бъдат открити в гардероба й. Прави впечатление, че Джесика никога не прекалява с подчертаването на сексапила, а деликатно загатва своята чувственост.

Джесика е почитателка на тоалетите на Calvin Klein и Balenciaga. Много често можем да я видим със страхотни аутфити, подчинени на изчистената стилистика и минималистичното звучене.

Небрежна елегантност

Червенокосата чаровница залага на семпъл, но женствен стил в ежедневието. Понякога избира класическо излъчване, друг път свежо младежко звучене – Частейн е страхотна във всичките си превъплъщения. Елегантните палта, съчетани с големи градски чанти са и любима комбинация.

Автор: Делица Цонева