Оферта за 22 март – официалният празник на Велико Търново! Домът на

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

                       Еднодневна екскурзия – 35 лв.

 Дата на тръгване: 22.03.2013 г.

Отпътуване от София рано сутринта. Пристигане във В.Търново – посещение накрепостта Царевец. Кратка разходка в центъра на града с разглеждане на Констанцалиева къща, Къщата с маймунката, паметника на Асеновци, Самоводскатачаршия, църквата Св. Четиридесет мъченици и др. Свободно време.

Вечерта посещение на  шоуто „Звук и Светлина”/ по случай празника на града – безплатно/. Целта на спектакъла е със средствата на музиката и ефектното осветление да се изгради един запомнящ се емоционален образ на хълма крепост Царевец, събрал в себе си цялата историческа същност, величие и слава на древната престолнина Търновград – станал синоним на българския дух и национална гордост. След края на шоуто отпътуване за София. Пристигане в София късно през нощта. 

Цена: 35 лв. 

Цената включва:

– Транспорт с туристически автобус/климатик, мини бар, видео и аудио система/

– Екскурзоводско обслужване  

Цената не включва: 

 – входните такси на посещаваните по време на  обиколките туристически обекти

 Двудневна екскурзия – 69 лв.

22.03.2013 г. – 23.03.2013 г. 

Ден 1 – Отпътуване от София в 08:00 ч. в посока В.Търново. По пътя посещение на Габрово. Кратка обиколка на централната част на града с възможност за посещение на Домът на хумора исатирата, историческя музей, сградата на Априловската гимназия, Априловата чешма, Дечковата къща, статуята на Рачо Ковача. Отпътуване за Етъра. Посещениена Етнографския комплекс и свободно време.

Отпътуване за В. Търново. Пристигане в Търново за шоуто „Звук и Светлина”/по случай празника на града – безплатно/. Свободно време. Отпътуване за Арбанаси. Настаняване в хотел 3***. Нощувка.

Ден 2 – Закуска. Отпътуване за В. Търново. Посещение на крепостта Царевец. Кратка разходка в центъра на града с разглеждане на Констанцалиева къща, Къщата с маймунката, паметника на Асеновци, Самоводската чаршия, църквата “Св.Четиридесет мъченици” и др. Свободно време. Отпътуване за София. Пристигане в София вечерта. 

Цена: 69 лв. 

Цената включва:

– Транспорт с туристически автобус/климатик, мини бар, видео и аудиосистема/

– Екскурзоводско обслужване 

– 1 нощувка със закуска в хотел 3*** 

Цената не включва: 

 – входните такси на посещаваните повреме на  обиколките туристически обекти

 – вечеря 

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 40

СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди дататана отпътуване.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: депозит – 30% от пакетната цена; доплащане – 14 дни преди датата на отпътуване.

Условия
Дати: 22.03.2013 ; 23.03.2013г.

Изберете желания вариант:

Вараинт 1: 22 март – официалният празник на Велико Търново! Домът на хумора и сатирата, Етъра, шоуто Звук и Светлина, музеи и забележителности! Екскурзия + транспорт с комфортен автобус и водач за 35 лв. 

Цена на ваучера 3.50 лв. Доплащане 31.50 лв. лв. в Агенция Galaxy SMS или по банков път. 

Обща цена на офертата 35 лв.

Вараинт 1: 22 март – официалният празник на Велико Търново! Домът на хумора и сатирата, Етъра, шоуто Звук и Светлина, музеи и забележителности! Екскурзия + транспорт с комфортен автобус и водач + нощувка и закуска за 69 лв. 

Цена на ваучера 6.90 лв. Доплащане 62.10 лв. лв. в Агенция Galaxy SMS или по банков път. 

Обща цена на офертата 69 лв.

След закупуване на ваучера трябва да сключите договор а агвнция Galaxy SMS до 3 дни

Необходими документи:  

Лична карта или валиден паспорт;

За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите /оригинал и 2 копия/; 

Туристическата агенция си запазва правото на промени по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти. 

Туроператорска Агенция “Галакси СМС”ЕООД е застрахована по смисъла начл. 42 от Закона  за туризма в “Бул Инс”АД със застрахователна полица № Р1112008328740199799/ 01.03.2012 г.  Намалението може да се ползва само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Виж условия за ползване на www.Kolektivni.bg

След завършване на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите зявени ваучери.