PFW есен-зима 2013/14: H&M

1
Добави коментар
sivushka
sivushka

PFW есен-зима 2013/14: H&M

След 8-годишно отсъствие от големия подиум шведската марка H&M представи на ефектно шоу новата си колекция, предназначена за сезон есен-зима 2013/14. Като част от Седмицата на модата в Париж, дамските предложения на популярния бранд бяха показани на специално създадено за целта място в Музей „Роден“, декорирано като уникален ретро апартамент в парижки стил. 

 

На фона на артистичния декор H&M изненада с уникален микс от стилове, комбиниращи драматични силуети и декоративни елементи. Обемни палта от кожа с косъм, мини поли, класически сака, комфортни плетени пуловери, съблазнителни прозрачни туники – това е само малка част от показаните в Париж есенни предложения, създадени от дизайнерския екип на марката.

 

 

Всяка визия е завъшена от атрактивни ботуши с дължина до и дори над коляното, а новите облекла и аксесоари са обагрени предимно в класически цветове, преливащи от черно и тъмно синьо до бяло и слонова кост. Почитателите на марката ще имат възможност да се докоснат до облеклата, представени от супермодели като Кара Делавин, Изабели Фонтана и Аризона Мюз, на 5 септември 2013 г. в около 200 магазина по целия свят, както и онлайн.

 

 

28-02-2013

Автор : CODEMODA.com

Снимки : H&M