Започва закритият бета тест в играта за възрастни Scarlet Blade ~ MMORPG news

12
Добави коментар

Aeria Games съобщи, че започва закритият бета тест на MMORPG Scarlet Blade. Събитията в онлайн играта се случват в далечното бъдеще след опустошителното нападение на расата  Narak, която почти унищожила човечеството, разказват от fmmorpg.com. Група от оцелелите преминали в нелегалност и създали т.нар. Arkana.
Arkana са генно-модифицирани жени-воини, които благодарение на новите си умения са способни да оцелеят на враждебната повърхност на планетата. Външният вид на амазонките е доста провокативен и секси, поради което играта влиза в adult категорията, т.е. за възрастни.
В играта ще има множество увлекателни куестове, красиви местности и епични приключения в подземията. Едно от тях е Drasilmarsh, което представлява уникална крепост във вид на гигантско дърво, в което се поселила жабоподобната раса Batrachian. Друго интересно подземие е Bitterstone Core, където хора-предатели, встъпили в армията на Сенките, се занимават с отвратителни експерименти специално за расата Narak.
Scarlet Blade е безплатна игра, както и останалите MMORPG-та на Aeria Games. Бъдещите играчи имат възможност да се запишат за бета теста на официалния сайт на играта.