Аксесоари за ценители от Mango » LookBook

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Вече ви представихме рекламната кампания на Mango с прелестната Миранда Кер и каталога на марката за сезон пролет-лято 2013 година, но няма как да не фокусираме вниманието ви и върху разкошната фотосесия с аксесоарите на бранда.

Харесва ни концепцията на кампанията, която ни пренася в романтична женска „обител“, богата на всякакви модни находки. Разхождайки се виртуално из дамска стая, виждаме детайли от нея, където са подредени примамливи аксесоари.

Горещото излъчване е гарантирано с обувки на ток в пастелни или ярки нюанси. Стилни портмонета и чанти чудесно кореспондират с масивни бижута от метал или емайл. Впечатление правят плетените етно гривни, които ще са хит през топлия сезон. Модерната жена не може без калъф за своя iPod или iPhone, затова от испанската марка са помислили и за този детайл от стила ни.

Няма как да пренебрегнем и слънчевите очила, които перфектно допълват грациозната ни модерна осанка. Леките ефирни шалове, които могат да се използват и като кърпи за глава, грабват погледа с красиви флорални принтове, етно звучене, змийски шарки или райе.

Аксесоарите на марката винаги ни впечатляват, защото са елегантен и шикозен завършек към визията на всяка модерна градска жена, която обича да изпипва аутфита си до последния детайл.

Автор: Делица Цонева