Bristleback е новия герой в DOTA 2 ~ MMORPG news

22
Добави коментар

Home »
» Bristleback е новия герой в DOTA 2

В петък на сървърите на DOTA 2 по целия свят ще се появи героят Bristleback (Rigwarl), съобщи cyberfight.ru.

В петък на сървърите на DOTA 2 по целия свят ще се появи героят Bristleback (Rigwarl), съобщи cyberfight.ru. Разработчиците са го направили не точно такъв, какъвто бе в първата DOTA, но механиката на геймплея е същата. Подробен обзор вижте по-долу.

Rigwarl The Bristleback — уникален герой, приличащ едновременно на свиня и човек. Той е труден за убиване и сам нанася големи повреди. Той може да покрие противника със слуз и по този начин да понижи скоростта на придвижване и неговата защита. Героят обстрелва групата от противници с игли, а ако му се наложи да бяга на гърба му се появяват шипове, които не само намаляват повредите, но и му позволяват да отвръща на удара. Освен всичко това той има и специално заклинание, с което увеличава скоростта си на придвижване и атаката.
Новият пач добавя в играта нов режим на паузата. Сега професионалните играчи няма да могат да я ползват за тактически хитрости. С пача е добавено ново озвучение за героя Beastmaster. Изменения и отстраняване на багове са направени и за следните герои: Broodmother, Dragon Knight, Doom, Enchantress, Huskar, Magnus, Mirana, Nyx, Phantom Lancer, Razor и др.