Онлайн железария на дребно и едро,ВиК части,PPR тръби и кранове,инструменти

11
Добави коментар

 

 

Онлайн магазина предлага:

 

ВиК части : PPR траби,кранове,канелки,смесители,колена,холендъри,сферични кранове,ъглови кранове,възвратени клапани,затварящи механизми за батерия,нипели,преходници,тройници,муфи,тетки,удължители,меки връзки и др.
Аксесоари за баня : душ батерии,слушалки за баня(с маркуч,светещи,стоящи),аератори,накрайници за душ,стойки за душ,сифони,меки връзки за душ(пералня,тоалетна чиния),поплавък казанче,гофрирани връзки,шкаф мивки за баня,шкафове с огледало,тоалетни чинии,мивки,етажерки за стена,дозатори за сапун,поставки за тоалетна хартия,поставки за хавлия,комплекти за баня,четки тоалетна чиния и др.
Електро части : разклонители,щепсели,контакти,шуко,адаптери,видео домофони,безжични звънци,удължители,кабели,автоматични предпазители,ел.копчета,кабелни обувки и др.
Железария : катинари,дискове за рязане,ламелни дискове,поп нитове,боркорони,длета,шила,струговани панти,кофи поцинковани,брави за поща,кабъри,скоби за кабел и др.
Инструменти : Пневматични инструменти,електрически инструменти,ръчни инструменти,отверки,клещи,трета ръка,кутии за инструменти,гидории,камъни,предпазни стедства,гаечни ключове,въртоци,шестограми и др.
Градинско оборудване: маркучи,разпръсквачи,градински пръскачки,градински инструменти,пистолети за градински маркуч,въртележки за поливане,разконители за маркучи и др.

                                                                                                                                                             

Евтини и бързи доставки в цялата страна един работен ден.

Можете да поръчате и на телефон:

0899 890530