Кеша и нейният готик-хипи стил » нeMODNO

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Вече ви представихме по-любопитните тоалети от церемонията по връчването на кино наградите на MTV. Освен елегантните решения на събитието се откроиха и няколко доста нестандартни звезди, чиято визия определено бе интересна, но по-скоро с отрицателен знак.

Екстравагантната Кеша бе една от знаменитостите, която заложи на доста шокираща модна комбинация. Звездата е характерна с еклектичния си вкус по отношение на външен вид. Този път певицата беше избрала сет, който съчетаваше готик елементи и облекла с хипи звучене.

Тя пристигна на червения килим с ансамбъл включващ флорален топ, елек с ресни, прозрачен панталон на цветя, под който се виждаха виолетови боксерки, велурена капела с лилаво цвете. Кеша бе с бижута проектирани от самата нея за марката Charles Albert. Изпълнителката бе подчертала излъчването си със силен готически грим.

Въпреки че сме свикнали на нейните нестандартни решения, ние намираме визията й за твърде претрупана и определено смятаме, че би могла да се справи по-добре с идейната концепция на модния си сет. На вас допада ли ви аутфита на певицата?

[polldaddy poll=7040138]

Автор: Делица Цонева