Швейцарските часовници Adriatica – символ на престиж и класа

18
Добави коментар
vandv
vandv

Швейцарските часовници Adriatica – символ на престиж и класа

Историята на марката Adriatica започва през 1931 година в Швейцария. До средата на 30-те години на миналия век тя успява да придобие популярност в тази страна, както и в много други европейски държави. Производството на часовници с тази марка е възпрепятствано по време на Втората световна война, но се възражда отново през 1949 година.

В края на 2006 година фирмата отваря свой офис в Русия.От 2006 година става член на Федерацията на швейцарските производители на часовници, което допринася за добрия й имидж на световния пазар. Днес Adriatica предлага повече от 200 модела с гравиран надпис „Произведено в Швейцария” върху тях и с механизми Rоnda и Isa. Механичните модели пък са оборудвани с механизми ETA, които осигуряват максимална точност и надеждност. Кварцовите часовници на компанията впечатляват с безупречната си работа.

Всички модели с марка Adriatica имат система за настройка на механизмите. Това подсигурява изключителната им точност. Часовниците са и удароустойчиви. Някои от тях са с кожени каишки, а други – с метални верижки. Стъклата са много здрави минерални и сапфирени. За изработката на всеки модел са използвани висококачествени материали. Часовниците са луксозни и перфектно допълват визията на своя собственик.

Доказателство са за престижното му положение в обществото. Всяка дама или господин би се гордял да носи на ръката си часовник от такава класа. Всеки детайл по него е изпипан. Продуктите с марка Adriatica притежават всички достойнства на швейцарските часовници, а както знаем те са едни от най-качествените на пазара. Имат най-разнообразни дизайни, но обединяващото помежду им е излъчването за класа и елегантност. Те са много подходящ аксесоар, допълващ стилен костюм или рокля. При вида на такъв часовник върху ръката на собственика му се създава усещането, че той има усет към лукса. Всички тези преимущества правят продуктите с марка Adriatica желани от клиентите. Те заслужено са се наредили сред моделите на най-популярните швейцарски производители на часовници, защото по нищо не отстъпват на техните достойнства.

Можете да разгледате каталога ни на Adriatica, като кликнете на линка: Часовници Adriatica