Суинг двойки / Всичко за любовта и секса, за раздялата и брака, за страстта и изневярата – Блясък

21
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Нетрадиционен секс, разновидност на оргия или просто начин за разнообразяване на интимния живот. Това са само част от определенията за суинг, който тепърва навлиза у нас.

Суингът представлява начин на сексуално разнообразяване. Двойки се събират, опознават, общуват и правят секс с размяна на партньорите. Суингът не е типичен групов секс или оргия. Участниците – суингърите, са двойки, които заедно предприемат нетрадиционните сексуални подвизи. Суингът не се смята за изневяра и се практикува само от хора, които са готови на тази крачка и не изпитват смущение да наблюдават партньора си как прави секс с общ познат. В този смисъл – в суинга няма място за ревниви или консервативни хора. Суингърите, които членуват в клубове, имат свои задължителни правила. Едно от основните от тях са, че отказът на някой от участниците да прави каквото и да било с друг трябва да бъде моментално уважен. Целта на суингърите е да си доставят удоволствие и елементът на насилие и нежелана перверзност са автоматично отхвърлени. Всичко, което се случва, трябва да си остане между участниците и анонимността, която изискват, трябва да бъде уважена. Битовите и ежедневни разговори на суинг партитата са нежелателни. Личната хигиена и добрият външен вид са ключови за това как ще бъде приет човек в групата на суингърите.

Ето една част от вариациите на суинг: Soft Swing – участниците предпочитат само ласки, докосване, милувки, най-много орален секс. Същинският секс остава само за сериозния партньор.

Full Swap – суингърите си позволяват абсолютно всичко, за което може да се сетите. Размяната може да е с всеки един от участниците, да се прави секс с няколко партньора и дори със същия пол (по-скоро само за жените). Няма ограничения в „похватите“, стига да са по взаимно съгласие. Затворени срещи – партньорите се опознават, харесват се взаимно, но след размяната правят секс в отделни стаи и не се наблюдават.

Отворени срещи – суингърите се разменят и правят секс в една стая, което всъщност е „традиционният“ начин за практикуване. Най-възбуждащата част за тях е да наблюдават партньора си как прави секс с друг и да бъдат наблюдавани, докато го правят.

 Представяме ви и десет заповеди на суинга: 1. Никога не се опитвайте да разрушите нечий брак, вкл. и вашия. 2. Винаги съблюдавайте условията на срещата и подробно съобщавайте за промяна на обстоятелствата. 3. Винаги първата среща е опознавателна, като трябва да сте готови и за суинг, ако се привличате взаимно, или за честен отговор, ако нещо не ви хареса. 4. Никога, при никакви обстоятелства, не оказвайте влияние на партньорите. 5. Ограничавайте обсъждането на суинга в този кръг. 6. Защитавайте анонимността на суингърите, въздържайки се от произволно коментилане на имена и участници. 7. Винаги се придържайте към стандартите на хигиената и приятния външен вид. 8. Не намесвайте противозаконни неща, които могат да дискредитират участниците в суинг двойките. 9. Бъдете дружелюбни и благоразположени към участниците в двойката. 10. Винаги демонстрирайте уважение към личните позиции на суингърите, чувствата, навиците и поведението им.