Евгени Минчев отпразнува 50 г. с Чичолина / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес-…

1
Добави коментар

Светският олигарх лорд Евгени Минчев отпразнува официално своята 50-годишнина с грандиозен благотворителен бал в „Мол България.“

Сред 250-те присъстващи бяха италианската суперзвезда Илона Сталер- Чичолина, която не спря да хвали рожденика за тяхното отдавнашно приятелство. Сред звездните гости бяха и лейди Колин Кембъл – биограф на лейди Даяна, сър Питър Колман от благотворителния тръст на принца на Уелс, виконтеса Дженифър и синът й виконт Лаурънс…

Българското добро общество бе представено от бизнесдамите Мая Косева, Весела Барбукова, Десислава Богатинова, Ивана Скендерова, Катя Роуз и много други. По време на вечерта бяха връчени и наградите Национална гордост, които отидоха в различни категории при хотелска верига „Виктория груп“, модната компания Десизо Монни, прима балерината Красимира Колдамова, основателката на Класическата гимназия Гергина Тончева, на столична библиотека в лицето на Михаил Белчев и посмъртно на Людмила Живкова. Нейната награда получи дъщеря й Евгения. Йорданка Христова получи най-голямата награда за своята 70-годишнина и за приноса и в популяризиране на българската песен по света. Генерален спонсор на събитието беше банка ДСК, а купонът продължи в Мега денс център в Студентски град.

На сцената, в качеството си на приятели на Евгени Минчев, се появиха Любо от „Те“, Тони Димитрова, Сантра, Таня Боева, Ирина Флорин… Всички те бяха аплодирани от присъстващите там Мартин Карбовски, Иван и Андрей от ТВ 7 с половинките, представители на банките и бизнеса.

Гостите аплодираха специалното дефиле на Rose fashion house, в което участие взеха и адреналинките на Господари на ефира. Ко-водещ беше Виолета Марковска. Бяха прочетени поздравителни адреси от Тв 7 и Николай Бареков, от Нова телевизия и Силва Зурлева, от лорд Антъни от английския парламент, от благотворителния тръст CBT, председателстван от принц Майкъл ъф Кент, от кралският доставчик Филип Мосимън и много други приятели и партньори на лорд Минчев по света.

Новини за Евгени Минчев
Интервюта с Евгени Минчев
Кой кой е?