Диета за отслабване на Гуен Стефани | Отслабване

1
Добави коментар

Стефани отслабва ударно

Въпреки своите 43 години и две деца, поп певицата Гуен Стефани все още е смятана за модна икона. Милиони почитатели по целия свят се възхищават на нейния неугасващ ентусиазъм и стройно тяло, а самата тя разкрива, че дължи добрия си външен вид на здравословна диета за отслабване, която спазва от години.

„Много пъти са ме питали какво правя, за да поддържам добра форма. Истината е, че спортувам, но също така спазвам една много проста диета за отслабване. Поне един път в месеца, в продължение на десет дни, приемам само сурови храни и напълно спирам всичко останало – признава певицата – Това помага на тялото ми да се изчисти от токсините и ме зарежда с нова сила. Така не само изглеждам добре, но и получавам рядката възможност да устоявам на стреса, с който е свързана моята работа”

Гуен отслабва със строга диета

Гуен Стефани обяснява, че докато пречиства организма, приема само и единствено сурови храни – плодове за закуска, зеленчуци за обяд, а за вечеря полусурово месо или риба. В същото време не се притеснява да си похапне качествен шоколад ако ѝ се прииска и не се притеснява, че може да напълнее. Тайната на нейното отслабване се допълва и от тренировката, която провежда ежедневно в зала за фитнес.

„Ежедневно правя тренировки за отслабване и кондиция в залата за фитнес. Характерно за мен е, че правя кардио тренировка с висока интензивност, а два пъти в седмицата имам и анаеробни занимания за оформяне на мускулите”, допълва тя.

Don’t Speak:

загрузка…