Стартира предаване за феновете „Трибуна Ултра“, НА ЖИВО в сайта в 21:00

3
Добави коментар

Стартира предаване за феновете „Трибуна Ултра“, НА ЖИВО в сайта в 21:00

2013-07-23 12:19:45

Тази вечер от 21:00 ч. стартира нов, уникален по рода си проект – предаването за ултра- и фенкултура „ТРИБУНА УЛТРА“.

Темите в предаването ще са насочени към най-верните привърженици на футбола и спорта у нас, към онези, които всеки уикенд следват любимия си отбор по стадионите в България.

Автор на проекта е Владимир Иванов, участвал в създаването на добилите широка популярност сред феновете филми „Героите не умират“ и „Звезда – Партизан“, посветени на футбола като начин на живот и разбиране.
Първото издание на „Трибуна Ултра“ проследява събитията от ултрасцената в България по време на лятната подготовка и първите срещи на родните евроучастници.

Зрителите ще могат да преживеят атмосферата от първото домакинство на Берое в европейските клубни турнири на Градския стадион в Стара Загора от 27 години насам, ще си спомнят какво динамично лято изживя Сектор „Г“ в битката за спасение на ЦСКА от фалит, ще разберат защо Сектор „Б“ бойкотира любимия си Левски преди началото на сезона.

Стартира и класацията Ултра Топ 5, в която феновете ще подреждат най-стойностните хореографии, пирографии, песни, плакати и всичко от ултрасекторите и клетките за гости у нас. Денят е вторник, началото – 21:00 ч.

Тагове: Трибуна, Ултра, Предаване, Други, ултрас