Миглена показа новия си мъж / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски събития,…

3
Добави коментар
yApple

Дизайнерката Миглена Каканашева разкри кой е истинският мъж до нея, който я подкрепя и обича безусловно – брат й Йосиф, научи bliasak.bg.

“Ето го новият мъж в живота ми! Малко е мрънкащ и май е по-инатлив дори от сестра си, но не може да се сърдиш на семейството си, нали? От няколко дни брат ми ми е на гости. Живеем си заедно както някога вкъщи, но този път мама и тати ги няма. На какво се учим ли? Май преди всичко на търпение и къде се слагат мръсните дрехи. Вечер му разказвам въодушевено плановете си за промяна на света, а като седнем да обядваме или вечеряме вадя книга и започвам да му чета нещо интересно“, сподели в личния си профил Меги, публикувайки снимка с брат си Йосиф.

„Той е в онази възраст, в която каквото и да направиш го излагаш и бърза да ме нахока – махай бързо тази книга, в ресторант сме, довечера ще чета, обещавам“, допълни още Мегз.

Припомняме, че докато бе в Базата на „Къртицата“, между Миглена и рапъра 100 Кила пламнаха любовни искри, но всичко по между им приключи непосредствено след като напуснаха шоуто.

 

Миглена и брат й