Модулни дивани — модерният начин на живот

6
Добави коментар
norata3
norata3

03 Юни, 2009 г. – 12:13, Коментари – 0

Никога не можем да се наситим на невероятното разнобразие от леко сюрреалистичните модулни мебели! Идеален за новият начин на живот е диванът
на “В & В” Италия “Франк”, от Антонио Читерио, създаден специално за домашна употреба. Той е предназначен за реалния живот, за уют и релакс на цялото семейството, а не просто да бъде съзерцаван! Палитрата от силни цветове, в които се предлага диванът гарантира, че той ще бъде забелязан, без да се натрапва. Приветливата му форма и специалните тънки крака, на които е сложен допълват съвременното звучене на този продукт. Удобството е приоритетът на “Франк”, както и добре измислените аксесоари към него — холови масички и възглавници, които се предлагат в разнообразни форми, материи и цветове.

Другата фирма, която може да ви изненада с новия си модулен диван “Tema” е Die Collection.
“Tema” е идеален за компактните градски студия и модерните жилища, той е вашето “всичко в едно”, което ви осигурява страхотен лайфстайл. Имате седалка, облегалка, поставка за краката, “Тема” е един истински кабрио диван. Състои се от различни единични и двойни парчета, които могат да се вдигат и спускат заедно, или поотделно за постигане на крайния мултифункционален ефект във всяка стая на вашия дом. Може да бъде двоен или единичен диван, легло, спалня или легло с дървена поставка. Конфигурациите са много, а възможностите са безкрайни – единствено ви е необходимо въображение!!!