По какви момчета си пада щерката на Фатик? / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес-…

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Младата актриса Александра Тюркмен, дъщеря на покойния Фатик, не е от момичетата, които мъжете трудно биха могли да впечатлят.

Все пак не всеки може да спечели вниманието и сърцето й, разкрива тя в новия брой на списание Story. 

„Не че е трудно, но аз се впечатлявам от естествени хора.“, обяснява Александра. Онези, които досаждат с sms-и и настъпателно отношение, нямат никакъв шанс. „Имало е случаи, когато са ме преследвали и с агресия са тръгвали към мен.“, допълва актрисата. 

Един от обожателите й, бил толкова влюбен в нея, че веднъж на излизане от едно заведение, метнал тухла по нея, просто защото не му обръщала внимание. „Следеше ме навсякъде. Не обичам някой да ходи по мен и да ми диша във врата. Трябва да се държиш по-дръпнато, за да ме впечатлиш.“, обяснява брюнетката.

Каква е истината за отношенията й с актьорите Итън Хоук и Мариян Вълев, както и за обявената й като лесбийска връзка с Кристина Милева, можете да разберете в новия брой на списание Story, Който е на пазара.