AMIRA Pizza Bar & Grill – ресторант-пицария във Варна

12
Добави коментар
restorantiv
restorantiv

« КЪМ НАЧАЛНА СТРАНИЦА

За любителите на вкусната италианска пица, приготвена според  вкусовите предпочитания на българина, „Ресторанти Варна“ препоръчва Amira Pizza Bar & Grill!

Искате да се срещнете с приятели на по бира и вкусна пица? Омръзнали са Ви големите шумни пицарии? Amira Pizza Bar & Grill е перфектното място за Вас.

Тук ще се изненадате приятно от уютната, спокойна обстановка, отдалечена от стресиращия трафик на града. Атмосферата в ресторанта е подходяща и за лични празници, които ще запомните завинаги. А през летните и пролетни дни, можете да се разположите сред зелените площи в лятната градина на ресторанта!

В менюто на Amira Pizza Bar & Grill присъстват ястия за всеки вкус. Едни от най-богатите и апетитни пици, спагети и талиатели ще намерите именно тук.  Разнообразие от  свежи салати, месни и вегетариански топли предястия, запеканки, ястия от пилешко и свинско месо и аламинути на грил… Всеки кулинарен каприз ще бъде задоволен!

А ако искате да отделите малко време за себе си по време на обедната почивка, опитайте ежедневните разнообразни обедни менюта на Amira Pizza Bar & Grill, съветва „Ресторанти Варна“!

Не пропускайте да се насладите на спокойствието в ненатрапчива обстановка и вкусни ястия!

Ресторант-пицарияЖк. Възраждане, ул. Блян 29020 ВарнаРаботно време:  9:00 – 22:00Тел.: 052 580 180Моб.:  0877247024