Днес+ :: В ефира по Коледа: Усмивки от старите ленти

2
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

В ефира по Коледа: Усмивки от старите ленти

06.12.2013 10.02

Любимите актьори на народа ще забавляват със скечове хората в последните часове на старата година Стари филми ще забавляват народа от малкия екран в празничните дни между Коледа и Нова година. Телевизиите вече са готови с програмите си за ваканцията покрай Рождество. Те са подготвили големи кошници с обзори на репортерите си от горещите събития на годината, както и много филми. Зрителите на bTV ще видят отново „Сам вкъщи“, „Волният Уили“, комедийни ленти като „Срок за влюбване“, „Нощ в музея“ и премиерния за национален ефир „Да пропуснеш Коледа“. Нова тв залага също на хитове като двете части на филма „Невърленд“ с Кийра Найтли, „Снежни кучета“, „Да преживееш Коледа“, „Да откраднеш по Коледа“.

ТВ7 е подготвила „Коледна лудория“, „Роднини под прикритие“, „Твоите, моите и нашите“. Медията ще пусне премиерно и „Операция Валкирия“, „Търсене на справедливостта“, „Човекът Х“, „Белият слон“ и „Всички хубави неща“.

БНТ пък се стяга за традиционния си концерт на площада в столицата, където всяка година поне 20 000 души посрещат ЧНГ. Там Мария Илиева и Николина Чакърдъкова ще са част от звездите, които ще забавляват народа.

В последните часове на тази година зрителите на bTV ще се веселят със специалните издания на „Комиците“ и „Шоуто на Слави“. Празнично издание на „Господари на ефира“ ще изпрати 2013 и ще посрещне 2014-та, а след това програма ще предложи най-доброто от X Factor, както и концерт на Николина Чакърдъкова.

Телевизиите са се погрижили и за меломаните. В празничните дни между Коледа и Нова година bTV ще излъчи последния концерт на Веселин Маринов. Нова тв ще отговори със спектакъла на Майкъл Бубле и с благотворителния концерт под патронажа на президента – „Българската Коледа“. ТВ7 пък ще пуснат шоутата на Ил Диво и Бритни Спиърс. /БЛИЦ

Днес+