Селена Гомес отмени концерти заради лупус

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Селена Гомес отмени концертите си в Азия и Австралия заради заболяване.  Според източници певицата трябвало да се оттегли от сцената, защото страда от лупус, пише в. „Дейли мейл“.

Когато отмени австралийската и азиатската част от турнето си миналата седмица, певицата заяви, че трябва да прекара известно време със себе си. Таблоидите обаче започнаха да пишат, че Селена е решила да си вземе почивка и да постъпи в клиника за рехабилитация, за да възстанови психичното си здраве.

Според информация на „Попдъст“, 21-годишната Гомес е била диагностицирана с автоимунното заболяване преди две години и изтощителният й начин на живот е задействал нарушения, свързани с болестта, като оток на лицето, главоболие и болки в ставите.

Представител на 21-годишната изпълнителка е отказал да коментира информацията за Хъфингтън Поуст.

Лупусът е автоимунно заболяване, което отслабва имунната система. Болестта може да засегне която и да е част на тялото, но най-често уврежда бъбреците, сърце, стави, кожа, бели дробове, кръвоносни съдове и мозък (нервна система). Заболяването засяга по-често жени, предимно в млада и средна възраст.

Други известни личности , страдащи от това заболяване са Сийл, Ник Канън, Тони Бракстън и Майкъл Джексън.

Съединени Американски Щати