Мако Мермаидс – наследниците на H2O

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Сигурни сме, че никой, който е харесвал любимите русалки на всички деца по света – Ема, Клео, Рики и Бела, все още не ги е забравил и няма да го направи скоро. Нали така? Те наистина бяха невероятни. Превръщаха всеки обикновен ден в интересно, понякога страшно и опасно, но винаги щастливо завършващо приключение. А най-невероятното в тях беше, че те бяха русалки със супер сили. Обикновени момичета превърнати в русалки, заради мистериозния Лунен басейн на остров Мако. Просто страхотно. Искате ли ново приключение с русалки? Тогава се запознайте с „Мако Мермаидс“ – може би отначало няма да ви харесат толкова, но сме сигурни, че с времето ще ги харесате и ще се съгласите с нас, че те са наистина достойни наследници на нашите любими русалки. А и няма как да не са такива – те отново идват от остров Мако и отново са три. Отново ще се потопите в невероятни, мистериозни и страхотни русалски приключения.

Представяме ви Сирена, Воден дух (Никси) и Лайла. Те са част от голяма група русалки, които живеят във водите на остров Мако. Трите момичета имат много важна задача – да защитават Лунния басейн. Трите основни правила, за които трябва да следят са: никой да не го вижда, никой да го пипа и никога, ама никога, никой човек да не влиза в него. Като казахме човек – забравихме да ви споменем нещо важно – за разлика от любимите ни момичета, които се превръщат в русалки, Сирена, Воден дух и Лайла, ще станат любимите ни русалки, които се превръщат в момичета. Страхотно нали, май започна да ви харесва вече.
Трите русалки винаги са се справяли добре с работата си, даже отлично. Но до онзи злополучен ден…

По-точно нощ – в една нощ на пълнолуние момичетата пленени от красотата на Луната, излизат да се забавляват и пренебрегват, своята работа, което се оказва много лошо. Точно в тази нощ, 16-годишното момче Зак открива Лунния басейн и става нещо неочаквано. Е или поне за него е неочаквано, защото вие много добре знаете какво става, когато се потопиш в Лунния басейн при пълнолуние, нали? Дааа, Зак придобива специална връзка с остров Мако. А, да също и русалска опашка и невероятни суперсили.

Немарливостта на трите русалки причинява обаче и още по-големи беди. Цялото русалско общество е принудено да напусне остров Мако заради това, че едно момче е разбрало за съществуването им. А самите Сирена, Лайла и Никси са изоставени от техните събратя и сестри да се се оправят сами. Те знаят, че единствената възможност отново да се върнат на Мако и да заживеят като преди е като премахнат русалските сили на Зак. Но как да стане това – ами не толкова лесно – трите русалки трябва да станат хора и да вземат обратно силите на Зак. Ако не успят ще останат аутсайдерите на русалското общество завинаги. А и още по-лошо, ще останат хора завинаги. Дали ще успеят? Това няма да ви кажем, ще разберете само ако гледате „Мако Мермаидс“.

А сега нека ви представим още малко нашите главни герои.

Сирена е най-добра приятелка с Воден дух, още от новоизлюпени. Също така е и малко наивна, много доверчива и понякога не е сигурна в себе си. Но пък е лоялна завинаги особено към Воден дух.

Воден дух е много приключенски настроена и обичаща забавленията русалка. Много често се забърква в каши, защото прави нещо преди да мисли. Тя е много палава по природа и всъщност донякъде тя е виновника за преобразяването на Зак.

Лайла от своя си пада малко бунтовник и особняк, а също и обича да е сама понякога. Много харесва живота си на русалка и често обича да плува сама. Трудно и понася превръщането в човек. Лайла измисля по-особени начини за забавление, които често другите не разбират и затова често се забавлява сама. Но разбира се Воден дух и Сирена никога не биха я изоставили напълно.

Зак е очарователен и добре изглеждаш младеж. Той е всестранно развита личност, но най-много обича спорта. Винаги се състезава и си съперничи с най-добрия си приятел Сам. Това е така разбира се, преди Зак да стане русалка, а какво става с него след това, както и как се променят трите момичета ще разберете ако гледате „Мако Мърмейдс“.

„Мако Мермаидс“ можете да гледате в новогодишната нощ по Дисни Чанел.