Почивка до Роженския манастир с дегустация на вина! Нощувка + закуска + дегустация на вина + плата с колбаси и сирена за…

13
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености
Хотел „Златен Рожен”е тризвезден бутиков хотел, разположен в непосредствена близост доРоженския манастир, в центъра на с.Рожен, на 6 км. от най-малкия град в България Мелник и на 15 км. от град Сандански. Районът е известен с мекия си климат, многобройните слънчеви дни и чистия въздух, които гарантират пълноценния отдих на нашите гости.

Хотелът предлага отлични възможности за почивка, спорт и развлечения, както и за винен туризъм и дегустация на вина. Изграден е на три нива и работи целогодишно. Хотел „Златен Рожен” съчетава типичната за региона българска възрожденска архитектура с лукса и съвременните удобства, гарантиращи комфорт на посетителите.

На първото ниво на хотела се намира уникална дегустационна зала, в която професионални сомелиери и клиенти могат да извършват дегустации на вина собствено производство.

В механата, разположена на второто ниво, аранжирана в типичен за мелнишкия регион старобитен стил с капацитет от 130 места, предлагаме вкусни специалитети от българската национална кухня и богат асортимент от напитки и вина, произведени от собствени лозови масиви.

Третият етаж на комплекса обхваща 12 луксозни двойни стаи и един апартамент, които съчетават уют и комфорт. Хотелът разполага с интернет, кабелна телевизия, телефон и паркинг.

Районът, в който е разположен хотелът, е богат на забележителности, които нашите гости могат да посетят. Наблизо са Национален парк „Пирин”, природният феномен „Мелнишки скални пирамиди”, един от най-големите и добре запазени манастири в България – Роженският. В близост е и местността Рупите, заедно с храм-паметник „Света Петка Българска“, както и националният парк-музей „Самуилова крепост”. И двете забележителности са включени в списъка на Стоте национални туристически обекта.

От първия момент на Вашето посещение нашият отзивчив и квалифициран персонал ще Ви посрещне с усмивка и ще направи всичко необходимо, за да се почувствате комфортно и приятно и да се насладите на почивката си, защото поставяме Вашите изисквания и удобство на първо място.