XENUM COMPLEX PETROL CONDITIONER – Добавка за прочистване на бензинова инжекционна система | XENUM АВТО МАСЛА – моторни и…

3
Добави коментар
daaliev
daaliev

Горивна добавка за пълно почистване на бензинови горивни системи, помпи и дюзи, смазване на системите, предпазване на бензина от оксидация и неутрализиране на водата в горивото.

Комплексен препарат от нов клас на техническата химия за:

пълно почистване на бензинови горивни системи, помпи и дюзи

смазване на системите 

предпазване на бензина от оксидация

неутрализиране на водата в горивото

Прилагането му дава следните обективни и осезаеми резултати:

увеличена динамика и мощност на двигателя
улеснено палене
намаляване на шума и вибрациите на двигателя
намаляване на разхода на гориво

Резултатите са от действието на детергенти и смазки от висок технологичен клас, които отстраняват неизбежните отлаганията и смазват системите. Така се постига ритмично и правилно впръскване на горивото, както и ефективното му изгаряне в цилиндрите.

Препаратът е кондиционер за третиране на горивото в резервоара (стандартната доза 300 мл е за 10 до 60 литра) и е напълно безопасен.

Концентрацията му влияе само на скоростта на процеса на действие, крайния резултат при всеки случай настъпва с изразходването на третирания бензин. Желателно е да се налее непосредствено преди зареждане и при последващия пробег да не се дозарежда гориво до минимума на резервоара.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

За всички стандартни бензинови горива и двигатели.

Изключително необходим и за автомобили с газови уредби.

За периодична употреба в зависимост от качеството на използваното гориво и режима на езда на автомобила.

За ежедневна употреба с цел подобряване на горивото и поддръжка на системите се препоръчва друг препарат на XENUM – Petrol Multi Conditioner.

С цел постигане на максимален ефект в работата на двигателя се препоръчва след прилагането на XENUM Complex Petrol Conditioner да се използва и техническия спрей XENUM Intake Pro за моментално почистване на всмукателния въздушен тракт и горивните камери на цилиндрите, като завършване на пълно обслужване. 

Отзивите на ползвателите са за много добри резултати.