Moet & Chandon представи „Шампанско за двама“! » Отблизо

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Вече почти три века Moët & Chandon е световна икона, символ на стила и успеха. За да отбележи по традиция периода около деня на Свети Валентин, Moët & Chandon представя своя празнична колекция с изкусителното розово шампанско Moët Rosé Impérial.

Тази година колекцията е вдъхновена от една от емблемите на Moët & Chandon – черната връзка, която украсява гърлото на бутилката и е неизменна част от стилната и бляскава визия на марката вече повече от 125 години. Колекцията на Moët Rosé Impérial през 2014 „Шампанско за двама“ почита легендарната черна връзка, както и най-съкровените връзки, които свързват двама влюбени. Колекцията „Шампанско за двама“ ще добави допълнителна романтична нотка, за да споделите любовта си със стил.

КОЛЕКЦИЯТА

Успехът е въпрос на стил за Moët & Chandon, а черната връзка около гърлото на бутилката напомня на бляскав смокинг на червения килим. Тази визия перфектно пасва на шампанското, което е безусловен символ луксозните празненства и синоним на успех и блясък. “Колекцията „Шампанско за двама“е последният шедьовър от колекцията на Moët Rosé Impérial,” каза Арно де Сень, международен директор маркетинг и комуникации на Moët & Chandon. “Тя свързва не само двама души, които споделят магията на Moët Rosé Impérial: тя символизира връзката, която обединява няколко вековната история и традиции в постигането на съвършено качество с днешния модерен свят, както и връзката на Moët & Chandon с почитателите на розово шампанско в целия свят.”

ШАМПАНСКО ЗА ДВАМА „на чаша“

Като непреходен символ на марката, черната връзка на Moët & Chandon е пресъздадена като елегантен ритуал, поразителна скулптура с две кристални чаши… за да се насладите на изкусителното Moët Rosé в избрани барове и ресторанти.

ШАМПАНСКО ЗА ДВАМА „с две чаши“

Вълнуващ и артистичен подарък, специалното празнично сандъче е щедър жест към любим човек. То включва елегантна стойка за две кристални чаши, вдъхновена от черната лента, която украсява гърлото на бутилката шампанско, бутилка Moët Rosé Impérial от 750 мл, както и специална книжка, за да персонализирате вашата бутилка.

Елегантна и подканваща, специалната метална кутия/чилър е очарователен подарък който очаква вашите най-близки хора.  Кутията съдържа бутилка Moët Rosé Impérial от 750 мл и запазва шампанското изстудено до два часа. Елегантна и изискана, празничната кутия е задължителен подарък за специален човек и идеална опаковка на изкусителното  Moët Rosé Impérial.