La Vie Est Belle L’Eau de Toilette от Lancome

2
Добави коментар
ypenchev1
ypenchev1

Тази наслада от Lancome Perfumes е мечтата на всяка дама, която вижда себе си в отражението на искрящата женственост на тоалетната вода La Vie Est belle L’Eau de Toilette. Създадено по дизайна на двама от най-известните парфюмери в световен мащаб, това издание е с много по-светла и по- искряща страна. Известната щастлива усмивка, поместена на флакона, сега е с чисто нов, издължен дизайн, почти като снимка в нова епоха. Както и преди, представлявано от Джулия Робъртс, изражението на жената Lancome с нейната привлекателна и впечатляваща двойственост, заедно с тази искряща усмивка, придават на прекрасната течност напълно ново очарование, този път заради магнолията. Мирис на младост, на свежо послание от свободата на живота, носено от флоралната аура.
Най-новото творение на Lancome, La vie est belle L’Eau de Toilette, представлява напълно иновативната концепция на очарователната бутилка, трансформирана от (Catherine Krunas). Кристалната усмивка е по-дълбока и уникална, и притежава невероятен стил, нежност и деликатност. Новите очертания са подсилени от бяла панделка от органза, която сякаш създава ефирни криле на щастливия силует, също като емблема на свободата. Ободряващ и искрящ, розовият еликсир носи класика към този концентриран блясък.
С La Vie Est Belle L’Eau De Toilette, Lancôme създава първият си гурме магнолия парфюм. Този нежен и лек аромат  е сътворен благодарение на изключителните умения на двама от най-известните парфюмери на Франция: обаятелната красота на Ан Флипо (Anne Flipo) за сияйното докосване на joie de vivre и таланта на Доминик Ропион (Dominique Ropion), които поддържат пламъка на невероятното ухание, като го подсилват с елегантните нотки на цветята.

От еликсира от магнолия струи свежест с прегръдката на най-искрящия ирис –подчертаваща абсолютната красота на белите цветове и аромата на пачули в опияняващата смес.
Израз на младостта, очарованието и красотата, цветовете на магнолията, едно от най-рано цъфтящите растения през пролетта, са откъсвани внимателно, за да бъде съхранен правилно ценният им еликсир. Само след това тя може да бъде поднесена със стилната си женственост в пречистения парфюм, и да покрие кожата ви с пелерина от свежест. Флоралната сърцевина е обгърната от изкусителната усмивка на сладостта на бадема, в съчетание с ванилия, пралини и захар, обсипани с бобова тонка.
Новият La Vie Est Belle L’Eau De Toilette от Lancome е в наличност от януари 2014 година в разфасовки от 50 ml и 100ml .