Обявиха Риана за модна икона на 2014 година » Кой кой е?

15
Добави коментар
svetla58
svetla58

Интересният стил на Риана е вдъхновение за хиляди дами по цял свят, затова на 24 март барбадоската певица бе определена за модна икона на 2014 година. Тя получи престижното отличие от Съвета на модните дизайнери в САЩ.

Звездата, която често бе забелязвана на модните дефилета по време на Седмицата на модата в Париж тази година, ще бъде удостоена с приза на церемонията по връчването на Модните награди през юни. Събитието ще се проведе в залата Alice Tully Hall в Линкълн център, Ню Йорк.

„Горди сме, че ще дадем тази награда именно на Риана, която въздейства на музикалната индустрия като най-вълнуващия моден посланик в близкото минало„, каза Стивън Колаб, главен изпълнителен директор на Съвета на модните дизайнери в САЩ, цитиран от БГНЕС.

Сред предишните носителки на престижната титла са известни дами от средите на модата и шоубизнеса като топмоделите Кейт Мос, Имам и екстравагантната певица Лейди Гага.

Стилът на Риана е много атрактивен, а освен това тя е абсолютен моден хамелион. Можем да я видим облечена с изключително изискана визия, гореща рокля с дълбока цепка или крайно екстравагантен моден ансамбъл, в R&B стил, със спортен екип или аристократичен костюм от Chanel.

Точно тези дръзки превъплъщения и смелостта, с която тя експериментира с аутфитите, я правят достойна за модна икона. Певицата е любимка на много дизайнери, защото без да се замисли, може да носи върху себе си най-“лудите“ им идеи, като ги съчетае по ефектен начин.

Постоянно променяща се, непредсказуема и смела – Рири винаги успява да привлече вниманието. Ако не с облекло, то с поредната нова прическа. Тя е една от звездите, които най-често променят визията си и може би това е една от тайните й за успех в динамичната среда на шоубизнеза.