Първоаприлски MMO новини: С Money Online печелиш реални пари докато играеш ~ MMORPG news

5
Добави коментар

Компанията Rodsheald & Rockfellter съобщи за разработката на най-новата си MMO игра – Money Online. С нея играчите ще имат възможност да печелят реални пари докато играят онлайн играта.

В нея ще бъдат раздавани богати награди за изпълнението на определени мисии. Примерно играчите ще трябва да убият рейд боса „Ламята“, а наградата ще е реална 200-грамова златна ябълка от чисто инвестиционно злато, сума от 10 000 долара, която ще бъде поделена поравно между участниците в рейда. Освен това за убийство на обикновен моб ще се плаща по 1 цент.

Разработчиците планират да разрешат на играчите да си инсталират бот, който да заработва парите им докато те са на разходка в мола с приятели или пък просто спят.

Финалните босове в дънджъните също ще дават парични награди, които ще варират според сложността на подземията. Разработчиците заявяват:

„Целта ни е чисто филантропска. С тази игра ще поведем борба с бедността в световен мащаб. Много хора ще напуснат работата си, за да се посветят на играта и така ще се открият много нови работни места. Освен това нашата игра ще е един добър допълнителен доход за геймърите, които отдавна мечтаят да печелят реални пари, докато играят онлайн игри без да инвестират и един цент. “

Горната новина е плод на фантазията и е посветена на 1 април – Ден на шегата. Не се връзвайте!