Идеи за сватбен маникюр » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Всеки детайл от сватбената визия на дамите е от значение, за да се чувстват неотразими на този специален ден. Днес ще обърнем специално внимание на перфектния маникюр на булките.

Той е изключително важен елемент от цялостното впечатление за излъчването на булката, тъй като всички погледи са насочени към  ръцете на младоженците, при поставяне на брачните халки. Булката носи и букет, затова маникюрът й е под „светлините“ на прожекторите през цялото тържество.

Класическият вариант за ноктите на булките е френски маникюр и неговите различни вариации. Декорации с кристали, нежни флорални мотиви или ефектни орнаменти в бяло са чудесно решение. Триизмерните цветя са прекрасна идея, ако искате маникюрът да кореспондира със сватбения ви букет.

Ако заложите на детайли в сребристо или златно, пресъздадени с брокат, лак за декорация или налепени камъчета, е важно да съобразите нюансите с благородния метал на бижутата и сватбените халки.

Много атрактивен е маникюрът с графични черни орнаменти, особено ако в роклята на булката има тъмни акценти, които са актуална тенденция напоследък. Подходящи са всички елементи, които създават усещане за романтика и любов като: декорации с панделки, перли, имитиращи дантела рисунки (или вградена дантела в ноктопластиката).

Автор: Делица Цонева