Моден дуел с дантелена рокля от H&M » eMODNO мнение

14
Добави коментар
svetla58
svetla58

Днес отново ще се състои моден дуел между три известни дами! За фешън битка на ринга излизат София Буш, Дженифър Лопес и Джесика Алба, които бяха забелязани с една и съща рокля от специалната еко колекция на шведската марка H&M.

Първа с бялото дантелено творение от линията H&M Conscious се появи Джесика Алба, която реши да придаде по драматичен вид на нежната рокля, комбинирайки я с черен чорапогащник и тъмни обувки. Гримът й също бе по-дързък и създаваше допълнително настроение на тази визия.

София Буш реши да заложи на аутфита във вариант, който видяхме в рекламната кампания, където роклята бе съчетана с разкошен масивен накит от бели мъниста. Тя допълни тоалета с обувки в телесно и малък клъч в сиво. Романтични букли придаваха нотка романтика на излъчването й.

Дженифър Лопес е решила да придаде най-младежки дух на тази визия. Също като Алба тя е махнала колието, допълнила е с високи светли обувки и златни бижута.

Споделете ни коя от звездите е подбрала най-добре своя стайлинг? Вижте повече за колекцията ТУК: Романтика и стил с еко колекцията на H&M

Автор: Делица Цонева