Красавиците печелят добре в Instagram | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ТОП 10
Красавиците печелят добре в Instagram
Десет жени заработиха много прилични суми и вече са милионерки, благодарение на своята фигура, която предлагат срещу заплащане в Instagram

24 Януари 2016 23:09
0

принтирай

|

текст

 

Сигурно никога не сте чували имената на тези красавици. Те не са се появявали на кориците на лъскави списания, не са дефилирали по модни подиуми, не са участвали в скъпи фото сесии, нито пък са се снимали във филми. Още по-малко са учили в престижни университети, за да управляват фирми и бизнеси. Не са и богати наследнички на богати фамилии

Тези жени са модерен феномен: те печелят парите си, само защото са находчиви и активни в социалните мрежи. И по-специално в Instagram.

Предлагаме импровизиран Топ 10 на най-популярните фитнес-звезди, които компаниите и рекламните агенции са открили по снимките им в популярната мрежа за споделяне на снимки. И са им предложили атрактивни договори да реклама, спонсорство, промоции.

Изгодата е взаимна, защото тези красавици имат милиони последователи в мрежата, а тази аудитория е идеалната платформа за реклама на продуктите на компаниите.

Ана Чери: 5 млн. абонати, богатство — $3,4 млн.

 

Фото: anacheri / Instagram

Живее в Калифорния, на 29 г. и предлага чрез своя сайт продукти за отслабване и бодибилдинг на компанията Shredz. Записва и продава свои видео уроци по фитнес. Има фотосесия и за layboy.

 

Кайла Итсайнс: 4,3 млн. абонати , богатство — $6,9 млн.
Фото: kayla_itsines / Instagram

 

 

Австралийка, сертифициран треньор по фитнес. Печели добри пари, като качва в сайта си видеоклипове за тренировки. Печели клиенти и последователи, като показва как изглеждат нейните ученици преди и след нейния курс .

 

Пейдж Хатауей: 3,3 млн. абонати , богатство — $5,3 млн.

 

 

 

Фото: paigehathaway / Instagram

 

Пейдж е на 26 г. и живее в Минесота. Има своя страница в Instagram, на която предлага само продуктите на Shredz. Освен това е разработила собствена система за фитнес и хранене. Твърди, че който следва нейните съвети ще постигне удивителни резултати само след 90 дни.

 

Шантель Зейлс: 3,3 млн. абонати , богатство — $5 млн.

 

 

 

 

Фото: chantelzales / Instagram

Шантел е на 25 години и живее в лос Анжелис. В момента е един от най-търсените рекламни модели на фирмите, произвеждащи фитнес продукти.

Снимала се е и за списания като Maxim и FHM.

 

Клаудиа Аленде: 3,3 млн. абонати , богатство — $2,9 млн.

 

 

Фото: claudiaalende / InstagramБразилката Клаудиа е само на 22 години, но вече е знаменитост. Тя е победителка в традиционния бразилски конкурс „Мис Дупе“ (Miss Bum Bum). След това кариерата и тръгна стремеглаво нагоре и сега печели в социалните мрежи солидни суми с реклама на долно бельо.

 

Абигейл Рачфорд: 2,9 млн. абонати , богатство — $3,2 млн.

 

 

 

Фото: abigailratchford / Instagram

 

23-годишна красавица от Лос Анжелис. Започва като позира в Playboy и Sports Illustrated, а след това опитва в киното, но решава да бъде самостоятелна и създава своя собствена марка облекло. И печели страхотно, като сама рекламира дрехите си в Интернет

 

Лйси Кей Сомърс: 2,8 млн. абонати , богатство — $2,8 млн.

 

 

 

 

Фото: lacikaysomers / Instagram

24-годишна американка, работи като персонален треньор на звезди. Рекламира продукти за фитнес. Започна кариерата си като състезателка по бойни изкуства и дори има няколко шампионски титли от щатски състезания.

 

Бела Фалкони: 2,2 млн. абонати , богатство — $2,4 млн.

 

 

 

      
 Фото: bellafalconi/Instagram       

Бразилката е ветеран в жанра, но е една от най-търсените фигури в Интернет. Дори и след като стана майка. Има защо: тя е един от ветераните на лайф-коучинга, освен това се изявява като мотивационен оратор и не на последно място – работи като фото модел.

 

Аманда Ли: 2,7 млн. абонати , богатство — $2,7 млн.

 

 

@dreamstatephotos

A photo posted by Amanda Lee (@amandaeliselee) on

 

Dec 8, 2015 at 9:43am PST

Фото: amandaeliselee / Instagram

 

29-годишната треньорка по пилатес е не само ветеран в жанра, тя е герой и истинско вдъхновение. Започва от отчаяние, за за отслабне, тъй като била постоянно обект на подигравки заради своите 44 кг. Викали й „Ходещият скелет“.

„Няма нищо лошо в това да си мършав, днес много момичета си причиняват какво ли не, за да са слаби. Но за мен това бе комплекс и затова нямах приятел чак до 21-а си година. Като започнах да се занимавам с пилатес животът ви се промени коренно. И сега съм най-щастливата жена на земята“.

 

Алекса Джин Браун: 1,9 млн. абонати , богатство — $2,1 млн.

 

 

 

 

Фото: alexajeanfitness / Instagram

24-годишна млада майка, която стана известна в Instagram, след като стартира своя собствена програма за възстановяване на фигурата след раждане. Милиони последователи следят всеки ден нейните уроци, четат съветите и се възстановяват заедно с нея. Освен това тя преподава уроци по фитнес, дава съвети за мода и стил на живот.