Новите летни аромати на Marc Jacobs » Аромати

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Парфюмите на Marc Jacobs са кокетни като дизайн и женствени като аромат, затова са идеален завършек на лятната ви визия. Вижте какви две нови предложения ви очакват през новия сезон!

Marc Jacobs Daisy Dream

Daisy Dream е последното превъплъщение на оригиналния аромат Daisy от 2007 година. Новият парфюм ще излезе на пазара през месец юли, а дотогава можем да очакваме нежна телевизионна реклама, под режисурата на Sofia Coppola. Дизайнът на бутилката очарова с цветен мотив на маргаритки, на син фон.  Ароматът се предлага като 30, 50 и 100 мл. Eau de Toilette с лосион за тяло и душ гел от 150 мл.

Благоуханната композиция създава асоциация за “син ефект”. Marc Jacobs Daisy Dream е създаден от парфюмериста Alberto Morillas, в сътрудничество с Ann Gottlieb и самия Jacobs. Съставът е цветно-плодов с акорди от: къпина, круша, грейпфрут, допълнени от синя глициния, жасмин и личи в сърцето, а базата е от бяло дърво, мускус и кокосова вода.

Marc Jacobs Pink Honey

Marc Jacobs стартира и Pink Honey – лимитирана версия за лятото на 2014 г. на оригиналния аромат Honey от 2013 г., който е продължение на аромата Dot от 2012 година. Новото издание е създадено от Annie Buzantian и Ann Gottlieb.

Pink Honey се определя като свеж, чаровен и жив, но също така шикозен и пищен цветно-плодов аромат. Започва с акорди на круша, плодов пунш и мандарина. Сърцето е обогатено с нотки на портокалов цвят, праскова и орлови нокти. Базата е наситена с ухание на мед, ванилия и мека дървесина.

Дизайнът на флакона и опаковката, напомнят оригинала, но този път гамата е розово-коралова.  Pink Honey се предлага като 50 мл. Eau de Parfum.