Ceramic interior-Плочки за баня,гранитогрес и теракот.Мебели за баня-

13
Добави коментар

Бъдете естествени. Бъдете смели. Бъдете изобретателни. Бъди модерен. Бъдете каквито искате да сте с нашата фантастична гама от стенни и подови плочки за баня и дизайнерски мебели за баня. С нашите предложения  от цветова гама на колекциите изберете  плочки за баня, за да отговарят на вашата личност.Изберете от нашата селекция, за да видите различни размери и стилове на плочки,теракот,гранитогрес и шкафчета за баня.

Колекции плочки за баня,гранитогрес и теракот.Дизайнерски мебели за баня-София

Подовите керамични настилки могат да променят целия външен вид и усещане на една стая. Както и се налага да бъдат в състояние да издържат на условията на всеки оживен дом, подовите и стенни плочки са един чудесен начин да добавите текстура и стил на вашият интериор.Независимо дали предпочитате модерен дизайн или класически вдъхновени форми, нашата колекция от подови плочки и мебели за баня разполага с широка гама от покрития, размери, цветове и стил, които да допълват всеки интериор.

Минималистични или ярко оцветени бани, класически или модерни плочки: какъв е вашият стил?

Кои плочки да се използват на открито? Важно е да се уверете, че те са без приплъзване и устойчиви на надраскване и температурни отклонения, но сигурен ли си,че дървото и камъка са единствените материали за градината?Тук можете да намерите примери за гранитогрес на пода и стената: колекции, които ще останат красиви за години напред.

Ние ви предлагаме идеи за декорация с елегантен, класически, дизайнерски, традиционен и модерен вид с нашите подови и стенни керамични покрития

Ние ви предлагаме надеждни и водещи марки производители на керамични плочки, които предлагат високо качество, функционални, стилни и разумни цени на продуктите за подобряване на вашия комфорт във всеки дом или място за живеене. Марките плочки които ви предлагаме отиват отвъд традиционните модели да представят продукти с възможности за всеки вкус и предпочитания. Заедно с колекциите, които носят атрактивни текстури, като дърво, естествен камък, метал и текстил при нашите марки ще открието и разнообразие на дизайн придружаващ  съвремените декоративни тенденции. Всяка колекция е предназначена за онези, които искат да се създадат хипнотизираща атмосфера в домовете си с естетически, хигиенни и трайни продукти.

Copyright © 2009-2015  by „www.ceramic.oblicovki.eu“  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: [email protected]