Миков регистрира листата на БСП Враца :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана новини/Видин…

1
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Преди минути, лично лидерът на червените Михаил Миков регистрира кандидат депутатската листата на „БСП-Лява България“ в РИК Враца. След регистрацията Миков даде кратък брифинг.
„Радвам се, че лично регистрирах врачанската листа. Това е една много сериозно балансирана листа. В нея са хора, които познават проблемите на Северозапада и цялата област, хората които могат да продължат тези проекти, които знаете миналата година започнаха и не са довършени, хора които могат да защитят интересите на живеещите в Северозапада“, коментира Миков.
В допълнение Божинов заяви, че няма да хвърлят излишни пари за шумно откриване на кампанията. „Искаме тези пари, които бихме изразходвали за това шумно мероприятие да ги дадем в помощ на Мизия и другите бедстващи места“, заяви Божинов.
Миков призова и другите партии да сторят същото, всички да правят скромна кампания. „За година и половина, това са третите избори. С концерти не се печели доверие“, завърши Миков.
На първо място е Георги Божинов, на второ Цветелина Дамяновска, а спорното трето място зае Тома Томов. На четвърто място Мая Иванова – бивш зам.-министър на младежта и спорта, след нея е Цветелина Късльовска – бивша кметица на село Търнава. Шести е коалиционният им партньор Йордан Гергов от Мездра. Седми е Васил Стоянов от Козлодуй, на осмо място е Людмил Маринов от село Гложене.

30-08-2014 г. 15:32 ч. | прочетено: 2142, коментари: 32 |