1000 броя визитки! Печат, дизайн и доставка за София! – gepi.bg

1
Добави коментар
gepibulgaria
gepibulgaria

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!

 

2. Един ваучер важи за: Изработка на проект + печат + безплатна доставка в рамките на гр. София на пълноцветни едностранни визитки, отпечатани на хартия 300гр. мат.  – 1000 или 2000 бр.(според платения вариянт на офертата)

 

3. След закупване на ваучер, моля изпратете номера и секретния код на Вашия ваучер, заедно с трите ви имена, телефон за връзка и адрес за доставка на мейл [email protected].

 

4. Допълнителна информация свързана с параметрите на файловете за печат, в случай, че желаете да ни предоставите Ваш дизайн можете да получите на телефон 0897 911 116 (Ивайло Владимиров).

 

5. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери. 

 

6. В цената на ваучерите е включена доставка в рамките на гр. София. Доставката извън гр. София се извършва с куриерска фирма Еконт, а цената на доставката е за сметка на клиента.

 

7. По желание на клиента флаерите могат да бъдат получени и на място в офиса на търговеца на адрес: гр. София, ул. Кукуш №1 (след уговаряне на час по телефона).

 

8. Срок на изработка на проектите за дизайн – два работни дни, след отчитане на ваучерите в системата на сайта и предоставяне на необходимата информация от клиента.

 

9. Срок на изработка на флаерите – 10 работни дни след одобрение на проекта.

 

10. Валидност на ваучерите до 15.10.2014 г.

 

11. След изтичане на срока на валидност на ваучерите, можете да ги използвате само след като доплатите до реалната стойност на офертата.

 

12. Всички общи условия на Gepi.bg.