Амал Алмудин – кариерата, приказната сватба и Джордж Клуни » Кой кой е?

6
Добави коментар
svetla58
svetla58

Само преди няколко дни събитието, което всички в Холивуд очакваха със затаен дъх, се превърна в реалност – вечният ерген, носител на Оскар и всепризнат секссимвол – Джордж Клуни се ожени за своята избраница с романтични четиридневни празненства във Венеция – мястото, на което двойката се среща за първи път.

Името на булката е Амал Аламудин и трябва смирено да признаем, че е прекрасна. Тя и Клуни съвсем сами са организирали голямото събитие, което събира на едно място звезди от златната листа на Холивуд – Брад Пит и Анджелина Джоли, Мат Деймън, Ана Уинтър, Синди Крауфорд, Емили Блънт, Бил Мъри, Боно от U2. Гостите на празнеството в романтичния италиански град Венеция са били точно 60 – само най-близките приятели и семейство на Клуни и Амал, а правата за снимките, направени по време на сватбата, са купени от американския VOGUE. Радостни сме да научим, че таксата, която младоженците ще получат от световноизвестното списание, ще дарят на благотворителна кауза, по която от известно време работят съвместно.

Мнозина обаче се питат кой стои зад безспорно красивата Амал Аламудин. Коя е тя, с какво се занимава, от къде идва и най-вече – с какво е покорила вечния ерген Джордж Клуни?

Амал е родена в Бейрут, Ливан в семейство на професор по бизнес науки в Американския университет в Бейрут и майка – журналист. По време на Ливанската гражданска война семейството напуска родината си и се устройва в Лондон, където малката Амал завършва средното си образование в женски колеж в Бъкингамшир. Следва бакалавърска степен по право в Оксфорд и магистърска в Нюйоркския правен университет – образование, което й обещава блестяща кариера и развитие. Така само на 36 години Амал е един от най-уважаваните адвокати сред висшите съдебни инстанции във Великобритания, запален активист и силен поддръжник на благотворителни каузи.

Наистина забележителни постижения за толкова крехка възраст. Ние обаче, като истински модни любители, няма как да не обърнем особено внимание на още един много важен аспект от невероятната същност на Амал Аламудин – модният. Винаги безупречна – елегантна, стилна и модерна – Амал е образец за това как трябва да се облича една зряла дама, успешна професионалистка и много нежна жена. Поздравяваме Джордж Клуни за отличния избор на спътница в живота и бягството му от стереотипите на Холивуд.

Не се съмняваме, че Амал е на път да се превърне в абсолютна модна икона, а ние сме убедени, че званието й ще бъде напълно заслужено!

Автор: Преслава Цачева