Дамски дрехи втора употреба | Дрехи Онлайн

1
Добави коментар
joy88
joy88

Според данни на Европейската Комисия 2 до 10% от вредното влияние на хората върху природата се дължи на производството на дрехи. В отговор на тази заплаха в Европа все повече се търсят и използват качествени дрехи втора употреба. Проведено е специално проучване, чиято цел е да оцени ползите от използването на  дрехите втора употреба. Този доклад е базиран на научни данни и проучвания. Резултатите от него показват много добри ползи от продажбите на дрехите втора ръка. Например ако 100 броя дрехи бъдат продадени, вместо да се произведат нови 100 бройки, това ще доведе до следните положителни резултати за околната среда: ефекта върху глобалното затопляне намалява с 23%;консумацията на петрол и природен газ намалява с 20%; създаваните от човека токсини във водата намаляват с около 45%; създадените от човека токсини в почвата пък намаляват с до 30%; непроизводството на тези 100 бройки дрехи лишават природата от 25% боклук.

Това показва, че дрехите втора употреба имат важен и осезаем ефект в процеса на опазване на околната среда.

Все повече българи напоследък пазаруват дрехи втора употреба, заради ниските цени, които те предлагат. В магазините, предлагащи дрехи втора употреба има голямо разнообразие от цветове и марки.

Всяка жена изпитва необходимост от покупка на дрехи, обувки или чанти. В магазините, предлагащи дрехи втора ръка, дамите могат да извършат своята шопинг терапия на достъпна цена.

Някои хора държат на марковите дрехи, тъй като им осигуряват престиж и уникалност. В тези магазини марковите дрехи се предлагат на по-достъпни цени, което е предимство за много хора с нисък бюджет и които харесват известните марки.

В интернет  пространството има много онлайн магазини, които предлагат дрехи втора употреба. Това доста улеснява почитателите им, тъй като не се налага да се редят на опашки за желаната стока и пестят време. Онлайн дрехите втора ръка са голямо предимство за много хора.

Дрехите втора употреба имат и своите недостатъци, свързани с дезинфектантите. Някои от клиентите получават и алергии.