Лактакеър Кидс пробиотик за деца + витамин С | Afya.bg

1
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

Лактокеър Кидс е комбинация от два специално разработени, био подсилени щама живи млечнокисели бактерии (пробиотик) и витамин С за приложение при деца. Балансира чревната микрофлора при диария и имунния отговор. Може да се използва при антибиотично лечение за предотвратяване на диария. С доказан ефект при стомашен дискомфорт и алергии, като атопичен дерматит. Има силен антимикробен ефект вкл. и към Clostridium difficile.

Всяка таблетка за дъвчене съдържа 5 милиарда живи пробиотични бактерии с добавен Витамин С за подпомагане на имунната система. С приятен вкус на ягода.

Лактокеър Кидс съдържа последно 5-то поколение пробиотици, защитени с иновативна криогенна технология, която био подсилва млечнокиселите бактерии – между 80-90% от млечнокиселите бактерии достигат червата живи и в добро състояние, за да се заселят и размножат;

Активни съставки:

Lactobacillus reuteri DSM 12246 2,5 милиарда, Lactobacillus rhamnosus 19070-2 2,5 милиарда, Витамин C (L-аскорбинова киселина) 6 mg (15% ПДП)*

Дозировка:

За деца от 2 до 13 години – 1 таблетка за дъвчене на ден.

Подходящ за продължителна употреба.

Една опаковка Лактакеър Кидс е достатъчна за 1 курс на прием.

Предупреждения:

Лактакеър Кидс е хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Съхранявайте на стайна температура. 

*Промоцията е валидна само за поръчки направени онлайн. При желание от Ваша страна можете да получите поръчаните продукти в някой от обектите ни. Моля, преди да финализирате поръчката си, да посочите в кой обект желаете да ги получите.

 

Прочети още