Григор Димитров – Маркос Багдатис (23.01.2015)

8
Добави коментар
bgtipsters
bgtipsters

от admin in
January 22, 2015 с
Без Коментари в

ОТКРИТОТО ПЪРВЕНСТВО НА АВСТРАЛИЯ , ПРОГНОЗИ , ТЕНИС

Двубой: Григор Димитров – Маркос Багдатис

Дата: 23 Януари, Петък, 2014

Начален час: 02:00

Отвори си акаунт в Bet365 днес и вземи 100% Депозит Бонус до 100 лв.

Григор Димитров и Маркос Багдатис се изправят един срещу друг в двубой от 3-тия кръг на Откритото Първенство по Тенис в Австралия.

Григор Димитров:

Григор Димитров се намира на 11 позиция в световната ранглиста по тенис. Преди да започне участието си в първия турнир от Големия шлем за сезона в Австралия Димитров изигра само един подготвителен турнир в Бризбейн, където загуби полуфинала от Роджър Федерер с 2:0 сета.

Григор започна убедително участието си в Австралия Оупън с чиста победа 3:0 сета срещу 90-тия в света Дъстин Браун. Във втория кръг първата ракета на България загуби първия си сет в турнира през този сезон, но все пак стигна до победа с 3:1 сета над Лукаш Лацко, който е 99 в света.

Маркос Багдатис:

Маркос Багдатис се намира на 78 място в класация на АТП. В първия кръг от Австралия Оупън състезателят от Кипър победи трудно с 3:2 сета Теймураз Габашвили, който е 67 в световната ранглиста.

Във втория кръг Багдатис успя да победи с 3:1 сета 22-рия в света Давид Гофен като показа стабилна игра и дори спечели четвъртия сет 6:0, за да си осигури двубой с Григор Димитров.

Отвори си акаунт в SportingBet днес и вземи 100 лв. Бонус за Нови Клиенти!

Прогноза:

Предвид представянето на двамата тенисисти през последните дни определено фаворит в сблъсъка ще бъде Григор Димитров, но със сигурност ще му е много трудно да вземе чиста победа срещу Багдатис като очакванията са ми за минимум 4 или дори 5 изиграни сета.

До момента Маркос Багдатис и Григор Димитров са изиграли 6 двубоя по между си като българинът има 5 победи и само 1 загуба, която обаче е на трева.

Прогноза: Над 3.5 сета при коефициент 1.90 в