“Животът е един”, хитовете на Ice cream – много

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Любимите ни топли месеци наближават, а ние все още чакаме първия летен хит, брато. И докато пробваме дали ни става банският от миналата година, първата такава песен вече е факт. Тя е на групата Ice Cream, с която разговаряхме преди време за нещата от живота и какво ги кара да се чувстват на седмото небе.

Сега, те ни сюрпризираха с поредния си хит, който носи заглавието„Животът е един“. В него дебют прави и новата певица на бандата – Мартина Иванова. Чар, сексапил, перфектен хип-хоп тембър и много талант – все качества, които притежава Марти. Музиката към парчето е на Даниел Димитров – Айса, а автор на текста е Малин Миланов – Монти. Групата работи усилено и върху заснемане на впечатляващо видео към песента, както бе и с предните хитове.

Тук е моментът да обявим и другата добра новина – групата ще представи третия си албум на 22 април 2015 г., на концерт в НДК, зала 3, по повод 18-ия си рожден ден. Не знаем дали ще има торта и свещи, но със сигурност ще има много музика, добро настроение и интересни гости.

Билети за голямото събитие могат да бъдат закупени от билетния център на НДК и онлайн от ticketportal.bg и Facebook страницата на групата. Ние от Брато.бг сме сред медийни партньори.

Ice Cream е една от най-търсените групи в българското интернет пространство с над 20 000 000 гледания на клипове в интернет. Най популярният клип е към песента „Захир“ с над 5 000 000 гледания. Групата беше определена за най-добра хип-хоп група за 2013. През 2014-та Ice Cream спечели наградата на БГ радио за най-добър видео клип съм песента „Захир“.

Можеш само да гадаеш какво те очаква на 22-и април в зала 3 на НДК. И ние ще бъдем там, защото имаме вкус за музика.