Тибетски Капки на Живота / Tibetan Drops for Life тинктура х 100 мл – Bioherba

1
Добави коментар
mitkowin
mitkowin

Описание

 

Тибетски Капки на Живота / Tibetan Drops for Life са уникална по рода си хранителна добавка от натурални билки, които събрани заедно представляват универсална рецепта за пречистване, нормализиране на цялостната обмяна на веществата в организма и нормализиране на сърдечно-съдовите показатели. Тези капки имат мощно имуностимулиращо действие, детоксикират и пречистват организма от токсини и свободни радикали и действат общоукрепващо и витализиращо. Ефектът на Тибетските капки на живота се дължи на мощното комбинираното действие на билките, които при по-продължителен период на прием подобрят обмяната на веществата, укрепват кръвоносната и съдова система, повишават еластичността на кръвоносните съдове, пречистват организма от натрупаните мазнини, нормализират кръвното налягане, правят кожата по-гладка и мека и укрепват опорно-двигателната система. Капките могат да се използват като съпътстващо средство при грипоподобни състояния, като средство стимулиращо имунитета и защитните сили на организма. Производителят на тези капки, Bioherba, притежава ексклузивен лиценз за производството им в България.

 

Тибетските капки на живота могат да се употребяват и като допълнително средство към вече назначено от лекар лечение на дадено заболяване. Особено подходящи са за хора, които често преминават през вирусни и простудни заболявания, имат понижен имунитет или храносмилателни проблеми. Могат да се приемат и от хора на средна възраст без хронични заболявания, които страдат от синдром на хроничната преумора – изморяват се лесно и се възставновяват трудно след тежък работен ден. Спортистите могат да приемат тибетските капки за поддържане на висока спортна форма. 

 

Този продукт съдържа всички билки в готова за употреба форма, за които д-р Папазова говори в педаването „На кафе“ при Гала във връзка с известната тибетска рецепта за детоксикиране и пречистване на организма.

 

Тибетските капки се приготвят по рецепти (над 2500) от книгата „Императорската лечебница”. Тя е открита при арх. Разкопки в Китай през 70-те години на 20ти век и рахеолозите я датират на около 300 г. пр. Хр . По нея са  били лекувани китайските изператори и на-високопоставените държавници.

 

Състав

 

1мл съдържа 1мл тинктура (еквивалентен на 200мг билки) от:

 

♦ Чесън;

♦ Цвят от лайка;

♦ Стрък от жълт кантарион;

♦ Цвят от безсмъртниче;

♦ Брезови пъпки;

♦ Лист от горска ягода 1:5.

 

Този продукт е без лекарско предписание. Препоръчителен курс: от 200мл до 300мл.

 

Bioherba Р ЕООД – Пловдив е фирма, която създава продукти с високо качество под сериозен контрол при събирането и преработването на билките. Като резултат се получават екологично чисти продукти, сертифицирани по европейските стандарти за органична продукция със сертификация „Балканбиосерт“. Тибетски капки на живота –  са запазена търговска марка на Билки ЕООД.

 

Farma.bg предлага на своите клиенти огромен избор от Билки и чайове – самостоятелни или в различни комбинации. За допълнителна информация чрез лайв чата може да се обърнете към нашия квалифициран магистър-фармацевт, който е на линия всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 часа. 

Начин на употреба

 

ТИБЕТСКИ КАПКИ НА ЖИВОТА се приемат 10-15 минути преди хранене в 50 мл студено мляко или вода по следната специална схема:

 

✔ 1-ви ден: закуска – 1 капка; обед – 2 капки; вечеря – 3 капки,

✔ 2-ри ден: закуска- 4 капки; обед – 5; вечеря – 6,

✔ 3-ти ден: закуска – 7 капки; обед – 8; вечеря – 9,

✔ 4-ти ден: закуска – 10 капки; обед – 11; вечеря – 12,

✔ 5-ти ден: закуска – 13 капки; обед – 14; вечеря – 15,

✔ 6-ти ден: закуска – 15 капки; обед – 14; вечеря – 13,

✔ 7-ми ден: закуска – 12 капки; обед – 11; вечеря – 10,

✔ 8-ми ден: закуска – 9; обед – 8; вечеря – 7,

✔ 9-ти ден: закуска – 6; обед – 5; вечеря – 4,

✔ 10-ти ден: закуска – 3; обед – 2; вечеря – 1,

✔ 11-ти ден и до изпиване на останалото количеството: закуска – 25; обед – 25; вечеря – 25 капки.

 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: ДА НЕ СЕ КОНСУМИРА ЧЕСЪН ПО ВРЕМЕ НА ХРАНЕНЕ! ДА НЕ СЕ ПРЕВИШАВА ПРЕПОРЪЧВАНАТА ДНЕВНА ДОЗА! ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА КАТО ЗАМЕСТИТЕЛ НА РАЗНООБРАЗНОТО ХРАНЕНЕ. ДА СЕ СЪХРАНЯВА НА НЕДОСТЪПНО ЗА ДЕЦА МЯСТО. ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ОТ ЛИЦА ПОД 18Г., БРЕМЕННИ И КЪРМЕЩИ.

 

Препоръчва се за един курс да се употребят 200мл до 300мл от ТИБЕТСКИ КАПКИ НА ЖИВОТА тинктура.

Предупреждение

 

ДА НЕ СЕ ПРЕВИШАВА ПРЕПОРЪЧВАНАТА ДНЕВНА ДОЗА. ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА КАТО ЗАМЕСТИТЕЛ НА РАЗНООБРАЗНОТО ХРАНЕНЕ. ДА СЕ СЪХРАНЯВА НА НЕДОСТЪПНО ЗА ДЕЦА МЯСТО. ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ОТ ЛИЦА ПОД 18Г., БРЕМЕННИ И КЪРМЕЩИ.
 

 

Срок на годност след първо отваряне на опаковката: 2 месеца.

ЦЕНИ:

I. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 30.00лв при следните условия:

– Пратката да е до 1кг.

– Доставката се осъществява на следващия работен ден след приемане на заявката*.

*Моля имайте предвид, че поръчки, приети след 16:30ч в работни дни се обработват на следващия работен ден и се доставят след един работен ден.

II. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100.00лв при следните условия:

– Пратката е до 2кг.

– Доставката се осъществява на следващия работен ден след приемане на заявката*.

*Моля имайте предвид, че поръчки, приети след 16:30ч в работни дни се обработват на следващия работен ден и се доставят след един работен ден.

                                         

III. ЦЕНИ НА ДОСТАВКИ с вкл. ДДС: 

ЗА СОФИЯ И СТРАНАТА                                                    

доставка за следващ работен ден                                         

– до 1кг – 3.20лв

– 1-2кг – 6.00лв 

– 2-5кг – 7.20лв 

– над 5кг – 10.25лв

ЕКСПРЕСЕН ГРАДСКИ КУРИЕР – СОФИЯ

допълнителна услуга

– до края на работния ден – 6.00лв

– до 2 часа – 8.80лв

– до 1 час – 11.50лв

Цената за доставка на поръчки се изчислява автоматично от интегрираната във www.Farma.bg куриерска система и зависи от фактори като: бързина, час приоритет, тегло и т.н. Ако имате въпроси, моля обърнете се към нашия Отдел „Обслужване на Клиенти“: [email protected].

УСЛОВИЯ:

Доставки за София:

– продукти, поръчани до 11:00ч. в работни дни могат да бъдат доставени до 18:00ч същия ден, до 1 час или до 2 часа;

– продукти, поръчани след 11:00ч., но преди 16:30ч. в работни дни се доставят на следващия работен ден;

– продукти, поръчани в петък могат да се доставят в събота до 13:00 часа или на следващия работен ден;

– продукти, поръчани в събота, неделя и в дни на национални празници се обработват на следващия работен ден и се доставят след един работен ден;

Доставки за страната:

– продукти, поръчани до 16:30ч. в работни дни се доставят на следващият работен ден;

– продукти, поръчани след 16:30ч. в работни дни се обработват на следващия работен ден и се доставят след един работен ден;

– продукти, поръчани в събота, неделя и в дни на национални празници се обработват на следващия работен ден и се доставят след един работен ден;

В зависимост от точния адрес и времето на поръчка, в много редки случаи, е възможно доставката до малки населени места да се извършва за повече от един работен ден.

Доставки до Офиси на Еконт:

При заявяване на поръчка до офис на Еконт, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад във Farma.bg.

За да се избегнат неволни грешки, всяка поръчка се потвърждава от наш служител по телефона за контакт, предоставен от клиента.